Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eurogamer: Wii U'nun Üretimi Bu Hafta Sona Erecek

   Nintendo'nun 2012 yılının kasım ayında piyasaya sunduğu ve ne yazık ki satış açısından pek başarılı olamayan konsolu Wii U'nun üretimi Eurogamer'ın haberine göre bu hafta durdurulacak.
 
   Eurogamer, haberinde -birkaç kaynaktan doğrulattığı bilgiye göre- 4 Kasım Cuma günü Wii U'nun üretiminin sona ereceğini yazdı. Hatırlarsanız, 2016'nın üçüncü ayında Japon Nikkei gazetesi de Wii U'nun üretiminin 2016 yılının sonlarında durdurulacağını yazmıştı. Bu sebeple muhtemelen bu tarih doğru çıkacak.
 
   Wii U, çıkışından bu yana sadece 13.36 milyon adet satabildi ve rakiplerine hatta diğer kendi konsollarına göre epey bir geride kaldı. 
 
   Bakalım Nintendo hem taşınabilir hem de ev konsolu olacak Switch ile nasıl bir başarı sergileyecek. Nintendo Switch'in 2017 yılının mart ayında çıkış yapacağını hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Animal Crossing: New Leaf için Nintendo Direct Yarın Düzenlenecek Steam’ın Beta Durumundaki Güncellemesi DualShock 4 Desteğini Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız