Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eurogamer: Elder Scrolls V Geliştiriliyor


 
     Oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından Eurogamer'ın Danimarka sitesine göre Elder Scrolls serisinin yeni oyunu geliştiriliyor. Bildiğiniz gibi son olarak Elder Scrolls IV: Oblivion ile karşılaşmıştık.
 
     Elder Scrolls V'i geliştiren ekipten bir kişi ile konuşan Eurogamer editörleri, sadece oyunun geliştirildiğini değil, aynı zamanda Dragon Lord gibi sözcükleri de duymuşlar. Dragon Lord oyunun adıyla bağlantılı olabilir.
 
     Bu haftalarda oyunun seslendirmelerinin yapıldığı söyleyen yetkili, elindeki dökümanlarla bu oyunun Elder Scrolls: Oblivion'ın doğrudan devam oyunu olduğunu göstermiş.
 
    Eurogamer hiç tereddüt etmeden bu haberin doğru olduğunu söylüyor. Yoksa VGA törenlerinde göreceğimiz oyunlardan biri de Elder Scrolls V mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Elder Scrolls V Elder Scrolls 5 Oblivion Bethesda
Nintendo 16 Yıl Sonra CES'e Katılıyor 2DBoy'a Göre World of Goo 2 Çıkabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.11.2010 15:10:48

0
TES5'in geliştirildiğini 1 yıldan fazla süredir biliyorum. Sağolun ama oyunculara salak muamalesi yapmayın, herşeyi sadece siz bilmiyorsunuz. Çok uzun süredir Bethesda'nın forumlarını takip ediyorum. Oralarda "core" fanlar olarak spekülasyonların babasını yapıyoz zaten merak etmeyin. Bethesda TES5'e Fallout3 biter bitmez tam gaz başlamıştı zaten. Ekibinin ufak bi kısmını FO3 için DLC yapma işine atamıştı diğer çoğunlukla da TES5'e başlamıştı. O günden bu güne TES5 geliştiriliyor. Konu alınan coğrafya Skyrim. Oyun yine Gamebryo motorunu kullanacak. Oblivion ve Fallou3'de kullanılan motorun daha da geliştirilmiş bir versiyonu olacak. Fallout 3'teki bütün yenilikleri TES5'te de görebilmemiz mümkün olacak. Beklenen yoğunlaşma haritanın büyütülmesi, animasyonların geliştirilmesi, questlerin çoğaltılıp hale getirilip birçok farklı şekilde (iyi, kötü yollarla) yapılabilmesi üzerine olacak. Oblivion'da en çok eleştirilen diğer kısımların da Bethesda tarafından gözden geçirilme

Rock_Rage

23.11.2010 13:29:19

0
Ne oyundu be zamanında cıksında bir daha oynayalım. SAYGILARLA
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız