Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eurocom Mobil Oyun Sektörüne Kayıyor

007 Legends beklentilerin çok altında kaldı

     1988 yılında kurulan Eurocom çok sayıda oyunla karşımıza çıkan bir geliştiriciydi. Film oyunlarıyla adından söz ettiren bu firma son dönemdeki başarısız oyunları nedeniyle mobil sektörüne kaymak zorunda kaldı.
 
     Son olarak 007 Legends'i piyasaya süren Eurocom bu oyunun aldığı düşük puanlar bir yana, satışların da oldukça az olması nedeniyle bir mali krize girmişti. Açıklamalara göre firmada şu an 50'den daha az kişi çalışıyor ve bundan sonra sadece mobil oyun sektörü için oyunlar hazırlanacak.
 
    Bu nesilde Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, G-Force, Dead Space: Extraction, Vancouver 2010, GoldenEye 007, Rio, Disney Universe, GoldenEye 007: Reloaded ve 007 Legends ile karşımıza çıkan firmanın hiç bir oyunu yüksek satış rakamlarına ulaşamadı. Mobil oyun sektöründeki potansiyeli de göz önüne alırsak, Eurcom'daki bu değişim şaşırtıcı diyemeyiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Eurocom 007 Legends Mobile mobil
Nintendo, Wii Mini Duyurusuna Hazırlanıyor CoD: Black Ops: Declassified Satışları Çok Düşük
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

24.11.2012 18:50:58

0
007 Legends aslında oyuncular tarafından beklenen bir oyundu fakat daha oyun çıkmadan bile günümüz oyuncularına hitap etmeyeceği açıkça ortada idi. Heralde yapımları arasında en çok satış yapan Disney Universe'dir. Mobil oyun sektöründe para kazanmak çok kolay zorda kalan tüm firmalar hemen mobil oyuncu pazarına yöneliyor hem pc-konsol oyunlarına göre yapım maliyeti az hemde küçük paralar kimsenin gözüne batmıyor :)

BlackBeasT

24.11.2012 11:52:42

+1
Mobil oyun sektörü Eurocom için nimet bu nesilde hazırladığı oyunları Android,ios ve Playbook marketinde 3-5 dolardan satsa 1 seneye kalmaz ciddi almada kar eder.Günümüz mobil oyunları 2mb boyutunda oyun bile başında saatlerce oynatabiliyor...Koltuğa gerilip Tablete pandik atıp oynamakta hoş ..:D

nForcer

24.11.2012 11:09:35

0
Mobil oyun pazarı tam da Eurocom gibi firmalara göre. Çocukluğumun firmalarından olduğu için Eurocom'u severim ve sayarım. Eurocom'un, konsolların gücünü tam olarak kullanamayan vasat oyunlar yapması yerine mobil oyun pazarına yönelmesi firmanın devamlılığı açısından isabet olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
007 Legends
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız