Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Vigil Çalışanından, Darksiders 3 Fikirleri


     THQ'nun iflasının ardından Crytek tarafından satın alınan Vigil Games'in en önemli projesi kesinlikle Darksiders serisiydi. Birinci oyunun başarısını Darksiders II'ye de taşımayı başaran ekibin eski üyelerinden bir tanesi, Darksiders serisi hakkında konuştu.
 
     "Vigil'in Darksiders 3 için bolca fikri vardı. Öncelikle 4 atlının co-op olarak oynanabildiği bir oyun yapmayı düşündük. Bu her zaman bir umudumuzdu. Ancak bu seçeneği elemiştik. İlk iki oyunda War ve Death'i oyuncuların kontrollerine vermiştik. Fury ve Strife'ı da tanıtmak isterdim. Pek çok hayranın, son iki atlıyı oynayamadığı için üzüldüğünü biliyorum."
 
     Oldukça başarılı giden bir seri olan Darksiders, belki de tüm atlıları kontrollerimize sunduktan sonra co-op bir oyunla karşımıza çıkardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2 darksiders 3
Dragon's Crown'a Seslendirme Geliyor The Swapper'ın İlk Puanları Oldukça Yüksek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.11.2013 20:45:06

-1
Tamam nordic games in crytek i denetlemesini anladım ama sırf bu Darksiders'ı sadece Crysis gibi grafike abanırlarsa işte o zaman insanlık ölmüş tür Not:ilk oyunu oynamasamda ikinci oyunu 360 da oynadım ve seriye ozaman aşık oldum:) umarım nordic games tasmayı sıkı tutar ama ben yinede ds3 projesine başarılar dilerim

BSC Misafiri

9.11.2013 01:56:57

0
hatırlatma satın alan firmanın patronu cevat bey devamın gelmiyceni kesin cümlelerle bildirmiştir...

ankara

1.10.2013 14:05:18

0
0yunun bence devamı gelmeli.Unutulmayacak bir oyun

BSC Misafiri

16.9.2013 02:34:50

0
Ya arkadaşlar onu bunu kötülemeyi bırakın da bu oyunu devam ettirebilecek tek stüdyo THQ ki zaten oda battı. Daha iyi biri satın alsa bile oyunun orjinalinde aksamalar olacaktır. Nedeni ise THQ'nun az grafikle şayheser ortaya çıkarmasıdır. Crytek bu oyunu yaparsa ki eminim Cevat abi diğer iki oyunun grafiklerinin zayıf kaldığına inanıyordur oyunu en baştan yaratmak isteyebilir buda inş. oyunun orjinaline ve oynanış zefkine zarar vermez. İçtenlikle söyleyebilirim ki darksiders çok mükemmel bir oyun böylesine bir oyunu yarım bırakmayacaklarına eminim. Kaldı ki ne türden olursa olsun Darksiders 3 çıkınca oynamak için Darksiders hayranları akın edecektir buna inancım sonsuz.

BSC Misafiri

31.8.2013 01:26:09

0
hepiniz nolur bi susun bişey diyimmi crysise kötü diyenler crysis 3 dünyada ilk ve tek battlefield 4 ten bile net gösteren bir oyundur ve crysis 3 yapımının çoğunu türklerin üstlendiği bir oyundur crysisin çuğu kişi tarafından ilgi görmemesinin sebebi oyunu türklerin yapmış olmasıdır bişeyi bilip bilmeden konuşmayın adama bak cryisis oyun tarihine yapılmış en büyük kötülüktür diyo bana crysis 3 ten biraz bahsedermisin dostum bundan bile şüpheliyim BAK SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM CRYSİS DİYE BİR OYUN OLMASAYDI DÜNYA HALA ESKİ OYUN MOTORLARINI KULLANMAK ZORUNDA OLCAKLARDI BENCE CRYSİSİ KÖTÜLİCEĞİNE CEVAT YERLİYE TEŞEKKÜR ETMELİSİN ÇÜNKÜ O ADAM O KAHVEYİ İÇMEYİ HAK ETTTİ...

RealArek

31.5.2013 19:59:26

0
4 atlının olduğu bi co op vay be düşünmesi bile çok heycanlı darksiders ismini satın alan yeni firmadan bekliyorum bunları.

RedTurkei

31.5.2013 16:24:49

0
Bsc forumlarına bir baksaydı bu fikiri çoktan vermiştik onlara tebrik ederim bsc okurları ve forum arkadaşları Vigil'in Darksiders 3 için bolca fikri vardı. Öncelikle 4 atlının co-op.. olarak bunu yazan arkadaşa baya bi eksi vermişlerdi belkide bendim hatırlamıyorum :D

Tour Guide

31.5.2013 14:14:31

0
Aynen bünyesine kattı , bekleyip görmek gerekiyor ortaya iyi işler çıkacaktır.

BSC Misafiri

31.5.2013 13:52:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun geliştirici ekibini Crytek satın aldı. Fakat oyunun isim haklarını Nordic Games aldı. Nordic Games yeni darksiders oyunu geliştireceğini açıkladı fakat henüz kimin yapacağı bilinmiyor. Crytekteki ekiple çalışılabilineceğini söylemişlerdi..
Satın aldı değil arkadaş bünyesine kattı..Sanki bonservisi ile futbolcu alıyoruz.Oyunun hakklarıda nordic gamestedir

BSC Misafiri

31.5.2013 13:39:18

0
Crytek oyun dünyasına yapılmış en büyük kötülüktür ya. EA'in o kadar tanıtım kasması olmasa ilk Crysis oyunu haricinde (sözüm Far Cry'dan da dışarı) 500 bini görebilirler miydi acaba satışlarda? Sadece grafikle şişirilmiş boş ve berbat oyunlar olmasını geçiyorum, bu geliştiriciyi ve çalışanlarını kendi hallerine bırakıp hem gayet hoş hem de crysis'ten daha başarılı olan bir seri olan darksiders'ı devam ettirebilirlerdi Cryengine 3 ile. Hoş, belki öyle berbat bir motodur ki sadece basit FPS'ler yapabiliyordur motor. Cevat hala çıksın kahvede konuşurcasına usulsüzce açıklamalarını yapsın her ay, bizim millet hariç hiç kimse de takmıyor zaten adamı öyle yok olup gider Crytek çok da güzel olur.

BSC Misafiri

31.5.2013 13:35:11

0
Oyunun geliştirici ekibini Crytek satın aldı. Fakat oyunun isim haklarını Nordic Games aldı. Nordic Games yeni darksiders oyunu geliştireceğini açıkladı fakat henüz kimin yapacağı bilinmiyor. Crytekteki ekiple çalışılabilineceğini söylemişlerdi..

FerreT

31.5.2013 12:53:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: vfdg

Sağ taraftaki haber künyesine baksaydın Crytek'in onları satın aldığını öğrenirdin...
Ağzından çıkanla kulağının duyduğunun bir olmadığının farkıdamısın? Sağ taraftaki haberi aldım ne yazıyor bir bak bakalım ? ayrıca Crytekle çalışmak isteriz diyor ortada kesin birşey yok http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Darksiders_Serisinin_Yeni_Sahibi_Belli_Oldu-37518.htm

David Attenborough

31.5.2013 12:39:22

0
İlk oyunun aksine ikinci oyunu beğenmesem de iyi bir seri olabilirdi.

Vermillion03

31.5.2013 12:36:39

+1
senaryo odaklı oyunların co-op olmasına karşıyım co-op daha çok boderlands left 4 dead yada dead island gibi senaryo odaklı olmayan zaten genel yapısı co-op için tasarlanmış oyunlarda zevkli ama resident evil, dead space veya dark siders gibi oyunlarda co-op bence atmosferi çok baltalıyor. Malesef co-op satışları istenildiği gibi gitmeyen oyunlara yapımcılar tarafından zorlama eklenen bir mod halini aldı. Belki çok eleştiriliyor ama co-op senaryo odaklı oyunlarca cod serisinde olduğu gibi kullanılmalı oyunun ana senaryosunda herhangi bir co-op desteği olmamasına rağmen hazırlanan yan görevlerde co-op desteği var bence bu senaryo odaklı olup co-op modu desteklemek isteyen yapımcılar için optimal çözümdür.

hysteria_

31.5.2013 12:10:01

0
arkadaş bu oyunun deli fanıyım hakkaten. ds 2 yi xboxda 1 normal bi game+, pc de 1 kere normal bitirdim. oynamaktan aşırı zevk aldım. nordic games in forumunda oyunun öneriler konusu var. ne görmek istersiniz, ne istemezsiniz, neyden hoşlandınız veya hoşlanmadınız gibi. 2013 de ds3 söz konusu değil zaten. umarım 2014 de çıkar. oyundaki art havasını ve müthiş dövüş sistemini umarım bozmazlar. bu oyunlar hak ettiği satış rakamlarını yakalayamadı tabiki korsan sağolsun. bana göre bulmacalarıyla, combat ve combo özellikleriyle, hikayesiyle, gizemli havasıyla dört dörtlük bir seri darksiders. umarım 3-4 serileri aynı ilk seriler gibi bozulmadan gelir.

BSC Misafiri

31.5.2013 11:43:53

0
crytek vigil gamesi satın aldı ama isim hakları nodic gameste

vfdg

31.5.2013 10:11:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: FerreT Crytek nerden çıktı ? Nordic Games oyunu geliştiriyor
Sağ taraftaki haber künyesine baksaydın Crytek'in onları satın aldığını öğrenirdin...

FerreT

31.5.2013 09:41:59

0
Crytek nerden çıktı ? Nordic Games oyunu geliştiriyor

redspawn

31.5.2013 08:40:50

0
Zaten darksiders evreni bambaşka bir konu sunuyordu. Nitekim şirketin el deyiştirmesi konuyu , hikayeyi etkiliyecektir. Crytek oyunu devam ettirmeli ama eski çalışanlarınıda kadroya katmak şartıyla yoksa oyun başkq bir evrene kayabilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız