Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Sony Online Patronu Amazon Game Studios'a Katıldı

 
   Eski Sony Online Entertainment veya bir diğer adıyla Daybreak Game Company patronu John Smedley, Amazon Game Studios ekibine katıldı. San Diego stüdyosuna liderlik edecek.
 
   Amazon, bu haber üzerine yaptığı açıklamasında John Smedley'in ve ekibinin iddialı bir proje üzerinde sıkı bir şekilde çalışmaya başladığını belirtti. Ancak projenin ilk günlerinde olması sebebiyle yakın zamanda hakkında bir haber duymayı beklemememiz gerektiğini de söyledi.
   
   Smedley ise ek olarak Amazon'un "oyunlar için büyük şeyler yapmaya" çalışmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
 
  2014 yılında kurulan Amazon Game Studios'un şu anda ayrıca Seattle, Washington; Orange County, California; ve Austin, Texas stüdyoları bulunuyor. Amazon Games Studios'un ilk oyunu Breakaway adında rekabetçi ve takım tabanlı bir PC oyunu.
 
    Sony Online Entertainment/Daybreak Game Company'i bırakmadan önce John Smedley EverQuest, Planetside ve H1Z1 üzerinde çalışmıştı.
 
   Oradan ayrıldıktan sonra John Smedley yeni stüdyosu Pixelmage'i duyurarak Hero's Song adında bir RPG üzerinde çalışmaya başlamışlardı ancak 2016 sonları gibi oyun iptal edilip stüdyo kapandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Online Entertainment/Daybreak Amazon Game Studios
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Çıkış Tarihi Bugün Duyurulacak Nintendo Switch Anketi: 24 Japon Oyun Geliştiricisi Yanıtladı

ekremakrep

16.2.2017 21:48:25

0
Bir ara bu ekip 3 yeni oyun duyurmuştu ne oldu onlar acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız