Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski CD Projekt Red Çalışanı Damien Monnier Techland'in Baş Tasarımcısı Oldu

 
   Eski Gwent: The Witcher Card Game'in tasarımcısı Damien Monnier, kasım ayındaki "Hoşça kal CD Projekt Red. Tüm harika anılar için teşekkür ederim. Yeni maceralara yelken açma zamanı." açıklaması ile CD Projekt Red ekibinden resmi olarak ayrıldığını duyurmuştu. 
 
   Damien Monnier, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir açıklama ile de çalışacağı yeni stüdyosunu açıkladı. Damien Monnier artık Techland stüdyosunda baş tasarımcı olarak görev alacak. 
 
   Damien Monnier ilk açıklamasında yeni bir IP üzerinde çalıştıklarını belirtti. Techland ile röportaj yapan Eurogamer ise bu yeni IP'nin henüz duyurulmamış tek kişilik ve co-op açık dünya fantezi oyunu olduğunu doğruladı.  
 
   1991 yılında Polonya'da açılan geliştirici oyun stüdyosu Techland'i daha öncesindeki yapımları Dying Light, Call of Juarez ve Dead Island ile tanıyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Nintendo Temalı Park 2020'de Açılacak Call of Duty: Infinite Warfare'i Beş Gün Ücretsiz Oynayın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dark Poison

14.12.2016 11:53:41

0
Techland'da değeri bilinmeyen firmalardan.Dying Light bence son yılların en güzel oyunlarındandı.Adamlar Genişleme paketini de birleştirip oyunu yeniden following olarak sürdüklerinde üstüne zombi/postapokaliptik oyun kalmamıştı,iyice rakipsizleşmişti.Hakkaten çok güzel oyun demosunu oynamaktan sıkıldım,iyi bir indirim gelse de alsak steamden.

2K

14.12.2016 00:33:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl

CD Projeckt başarılı mı evet çok ama techland de kötü firma değil buraya geçerken terfi de ettiğini düşünürsek kariyeri için doğru bir tercih.
Tabi ki kendi seçimlerini bilemeyiz ama dışardan bakan biri olarak CD Projekt ile Techland arasında dağlar var gibi duruyor, en azından ben öyle düşünüyorum.

Guest-AEF248198

13.12.2016 22:04:28

0
İsabetli bir karar olmuş, Cd Projekt firması biraz da EA, Ubisoft ve Bethesda'ya verse çalışanlarından da devam oyunları nasıl yapılır ve başarılı olunur bir görseler iyi olur.

Hoid

13.12.2016 11:54:24

+1
Çok enteresan bir geçiş olmuş .

AsRuleS

13.12.2016 11:52:27

0
Bu günlerde Techland sürekli eski çalışanları topluyor, nedendir bilinmez :))

rcpyksl

13.12.2016 11:12:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Adamın özel hayatını, kendi nedenlerini ya da aldığı ücreti bilmiyoruz tabi ama CD Projekt Red'den ayrılıp Techland'a geçmek attan inip eşeğe binmek olmuş.
CD Projeckt başarılı mı evet çok ama techland de kötü firma değil buraya geçerken terfi de ettiğini düşünürsek kariyeri için doğru bir tercih.

2K

13.12.2016 10:51:31

+2
Adamın özel hayatını, kendi nedenlerini ya da aldığı ücreti bilmiyoruz tabi ama CD Projekt Red'den ayrılıp Techland'a geçmek attan inip eşeğe binmek olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız