Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski BioShock Yapımcılarının Yeni Oyunu Gözüktü


   Kısa bir süre önce BioShock'tan ayrılan bir ekibin The Fullbright Company çatısı altında yeni oyunlara imza atacağı haberi gelmişti kulaklarımıza. Ekibin ilk oyunu gözüktü bile: Gone Home.
 
   Yapım aşamasının henüz başlarında olan Gone Home, first person bakış açısına sahip ve şiddet eğilimi göstermeyen bir keşif-araştırma oyunu. Amacımız evlerde araştırma yapmak ve şu an için hikayesini tam olarak bilmediğimiz yolculuğumuz konusunda bilgi sahibi olmak. Gone Home blogunda gerçekleşen son güncellemeye göre, kullanılan fizik sistemi keşfetme ve araştırma duygularını oyunculara vermesi açısından tam anlamıyla simulasyon havasına hakimmiş. 
 
   Gone Home, Unity adı veriken bir oyun motoru ile geliştiriliyor ve PC'ye özel olarak lanse ediliyor. Kontroller baştan aşağı klavye - fare ikilisi üstüne kurulmuş. Tabii oyunda gamepad desteği de yer alacakmış. BioShock 2 ve BioShock Infinite bölüm tasarımcısı Steve Gaynor; 2K Marin programcıı Johnnemann Hordhagen ve editör/araştırmacı Karla Zimonja birlikteliğinde ilerleyen yapım için tam sürüm bir tanıtım videosunun bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer gone home keşif bulmaca gizem first person pc The Fullbright Company
Razer'in Naga MMO Mouse Serisi Yenilendi AC 3'ten Konsept ve Ön Sipariş Ekstraları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2012 16:08:26

0
grafikler ezalet ama pre alfa olmasından dolayı grafiklerin daha güzel oalcağını düşünüyorum. hem o kadarda önemli değil bence güzel bir atmosfer versin sağlam senaryoyla oynanır. örn; amnessia

TelltaleGames

9.5.2012 14:26:19

0
Açıkçası çok beğendim. Hafif bir adventure katılmış oyuna. Merakla bekliyorum oyunu. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gone Home ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız