Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Özel Oyunları Borderlands 3 ve Metro Exodus'u Artık Humble Store'dan da Satın Alabilirsiniz

 
Epic Games, PC'de kendi mağazasında özel olarak satışa sunulan Metro Exodus, Dangerous Driving ve Borderlands 3'ün artık Humble Store üzerinden de satın alınabilir olacağını duyurdu. Yakında daha fazla oyun eklenecek.

Epic Games: "GDC'de duyurulan Humble Bundle ve Epic arasındaki iş ortaklığı meyvelerini vermeye başladı. Bugün Humble Store'da Metro Exodus ve Dangerous Driving oyunlarını satın alabilir ve Borderlands 3 için ön alım yapabilirsiniz; daha fazla oyun çok yakında gelecek!"

Metro Exodus ve Borderlands 3 standart sürüm fiyatı 309,00 TL. Yani Epic Games Store'daki fiyat ile aynı. Fakat Dangerous Driving Humble Store'da 178,88 TL iken Epic Games Store'da 99,99 TL. Humble Store üzerinden yapılan satın alımlar Epic Games Store anahtarı veriyor ve Epic Games Store hesabı gerektiriyor.
 
Epic Games yayınladığı blogda başka duyurular da yaptı.

Mağazada Nisan ayı için planlanan özellikler şirketin geliştirme çalışmaları ve yeni oyun lansmanları için gereken çevrimiçi özellikleri desteklemeye odaklanılması gibi sebeplerden dolayı Mayıs ve Haziran ayına kaydırıldı.

Epic Games, 2019 yılı boyunca ücretsiz oyunlar sunarak geliştiricileri ve yayıncıları desteklemeye devam edeceklerini belirtti ve şimdiye kadar 25 milyondan fazla oyunun ücretsiz yüklenmesini sağladıklarını duyurdu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Metro Edoxus 4A Games Yeni Metro Oyunu Dmitry Glukhovsky
MSI 2019 Ön Eleme Aşaması 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Mighty Switch Force! Collection PS4, Xbox One ve Switch için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro Exodus
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız