Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Mickey, Game Informer Kasım Sayısı Kapağında!

Bir yerlerden hatırlayabildiniz mi ? Evet, Disney'in sevecen karakterlerinden Goofy.
    Önce dedikodular ve artworkler geldi... Daha sonra Disney "büyük bir duyuru" yapacağı haberlerini verdi. Şimdi ise Game Informer dergisi tüm bu dedikodu ve duyuru haberlerine tuz biber olacak nitelikte bir kapakla kasım ayı sayısını hazırlıyor.
 
Image and video hosting by TinyPic

    Biz Disney karakterlerini oyun dünyasında en görkemli olarak  Kingdom of Hearts oyunundan tanıyoruz. Square Enix ve Disney'in eşsiz karakterlerinin yer aldığı Kingdom of Hearts, RPG türünün başarılı temsilcilerinden birisi olarak oyun dünyasındaki yerini çoktan aldı bile...
 
 
Image and video hosting by TinyPic
   
    Disney karakterlerinin yer alacağı ve ilgi çekici artworkleri oyun sitelerinde haber olan "Epic Mickey" ise; ne türünden, ne hikayesinden, ne de oyun içi görsellerinden net bir bilgi olmaksızın uzun süredir merak uyandırıyor. Son olarak Disney'in "İkon olacak bir oyun duyurusuna hazırlanın"  sloganı ile 28 ekim tarihini göstermesi ve Game Informer kasım ayı sayısına kapak olması ile yapım bir kez daha gündeme geldi. Muhtemelen Nintendo Wii için geliştirilen Epic Mickey hakkında net detaylar kasım ayında gelecek gibi görünüyor.
 
Image and video hosting by TinyPic
 
Unutmadan hatırlatalım; "Epic Mickey" oyunun sadece kod adı... Yapım hakkındaki en heyecan verici dedikodu ise yapımcı koltuğunda ki ismin; System Shock, Deus Ex ve Thief: Deadly Shadows gibi başarılı yapımlarda da yapımcı olarak yer almış Warren Spector'ün olması.
 
Bakalım "Epic Mickey" adı gibi destan yazabilecek bir yapım olacak mı ... Bekleyip göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Mickey wii disney
Modern Warfare 2'nin Resmi Sitesi Açıldı Ratchet&Clank:ACIT Trophy Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız