Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyunu Belli Oldu: Mages of Mystralia

 
 
Yıl sonuna kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games'in bugünkü hediyesi Mages of Mystralia oldu. Oyunu yarın saat 19:00'a kadar ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyun şu anda Steam'de 31 TL'den satışta. Epic'te de ücretsiz sunumdan sonra 33 TL'den satışta olacak.
 
Mystralia krallığında başarılı olmanın sırrı, kaba kuvvetten öte zekadır. Devasa, kuvvetli yaratıklarla karşı karşıya gelecek ve zorlu arazilerde yol alacaksın. En ferasetli yaşlı bilgelerin bile zihnini allak bullak edecek bilmecelerle karşılaşacaksın. Bir de, başarılı olmanı istemeyen insanların yoluna koyduğu engelleri de aşmalısın.
 
İzleyeceğin yol, hiç de sandığın gibi kolay olmayacak. Mages of Mystralia oyununda, doğal bir büyü yapma yeteneğine sahip olarak dünyaya geldiğini keşfeden genç bir kız olan Zia karakterini oynayacaksın. 
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store aksiyon macera
Persona 4 Arena Ultimax için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı PUBG: New State - İnceleme

BSC Misafiri

29.12.2021 20:49:19

0
Baya kötü gidiyor.. Da işte bedava sirke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız