Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bahar İndirim Tarihi Sızdırıldı!

 
 
Steam platformunun karşısında Türk Lirası ile birlikte oyun satışlarına devam eden ve bir hayli ucuz oyunlarıyla ön plana çıkan Epic Games yeni bir indirim etkinliğine daha imza atmak istiyor. Bu kapsamda Bahar indirimlerinin ayrıntıları resmi duyurudan önce sızdırılıyor ve şu anda tarihi de açığa çıkmış durumda.
 
Epic Games için yeni bir indirim dönemi başlıyor
 
 
 
Daha önce birçok sızıntı içerikle karşımıza çıkan Billbil-kun tarafından bildirilene göre Epic Games platformunda gerçekleştirilecek olan Bahar etkinlikleri 14 Mart tarihinde başlayacak ve iki hafta boyunca devam edecek. İndirim kapsamında birçok oyuna daha ucuz bir şekilde erişebilecek ve böylece kütüphanenizi genişletebileceksiniz.
 
İndirime girecek oyunlar arasında EA Sports FC 24, Skull and Bones, Prince of Persia: The Lost Crown ve daha fazlası yer alacak. Daha ucuz bir şekilde ulaşabileceğiniz büyük çaplı oyunlarla beraber Bahar etkinliklerini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Eğer aklınızda bir oyun varsa 14 Mart tarihine kadar beklemenizde fayda var diyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
PlayStation Destekli Oyun Stüdyosu Deviation Games Kapandı Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Potansiyel DLC'yi Sızdırıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız