Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in B.R.U.T.E Mech'lerin Gücünü Azaltacak

 
Epic Games, Fornite piyasaya sürüldüğünden bu yana Battle Royal türündeki oyunlarına sürekli olarak birçok yenilik getirmeye devam ediyor.
 
Oyuna son olarak 1 Ağustos'ta 10.00 güncellemesi gelmişti. Bu güncellemeyle beraber oyuna birtakım harita değişiklikleri ve bazı yeni mekanikler eklenmişti. Bununla birlikte B.R.U.T.E Mech'ler de bu eklentiyle birlikte gelen yeniliklerden bir tanesi ancak hayranlar bunu çok da kabullenebilmiş gibi gözükmüyor.
 
Yeni dönemde M.E.K.A ciddi anlamda 'nerf' yiyecek ve olduğundan daha güçsüz hale getirilecek. Hali hazırda iki oyuncunun beraber binebildiği ve adeta ölüm makinesine dönüşebildiği bu araçlarla eskisinden daha güçsüz olacağız.
 
Epic Games v10.10 güncellemesiyle oyuncuların ciddi bir biçimde haksız rekabet yarattığına inandığı M.E.K.A'ların lazer ve roket saldırılarını ciddi oranda azaltacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blasting Pop Fortnite Battle Royale 10.00 Yaması Güncelleme Mecha
Nintendo Switch'in Temmuz Ayında En Çok İndirilen 30 Oyunu Açıkladı Bir Oyuncu, Resident Evil 4'teki Bela Düşman Chainsaw Guy'ı Sadece Kapıyla Öldürmeyi Başardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2019 15:51:37

0
Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya da başlık ve içerik uyuşmuyor. Mechlerin gelmesinden şikayetçi olan bir kitle var. Madem nerf yedi diye neden çıldırıyorlar ben çıkamadım işin içinden. Herhalde sevinçten çıldırıyorlar :))

Lord Melkor

11.8.2019 15:26:08

+1
Ben anlamadım. Haber güncelleme içeriği gibi ama başlıkta çıldırtmış yazıyor. Çıldırttığını nerden anladık

TheNewAtilla

11.8.2019 15:08:31

0
La zaten güçsüzdü. Hep aynı teraneyi yapıyor epic
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız