Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in 9 Ocak'ta Vereceği Ücretsiz Oyun Belli Oldu

 
 
Epic Games ücretsiz oyun vermeye bu yıl da devam ediyor. Şu anda ücretsiz olarak alabileceğiniz üç büyük oyun bulunuyor. Bunun için buradaki habere bakabilirsiniz.
 
Şu anda ücretsiz olarak alabileceğiniz oyunlar 9 Ocak saat 19.00'da tekrar ücretli hale dönüyor. Ama yine aynı tarih ve saatte başka bir oyun ücretsiz oluyor.
 
9 Ocak 19.00'dan 16 Ocak 19.00'a kadar ücretsiz olacak oyun ise Sundered: Eldritch Edition. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Sundered, kadim büyülü güçlere karşı koyabileceğin ya da bu güçleri kabul edeceğin, elle çizilmiş, kaotik bir metroidvania oyunudur. H.P. Lovecraft'in eserlerinden esinlenen ve sürekli değişen bir dünyada sürülerce korkunç düşmanla karşılaşacaksın. Sundered, artık lokal co-op olarak oynanabilen Jotun'un yaratıcılarının elinden çıkma, türünün zorlu ve benzersiz bir örneğidir!

Karakterin Eshe, harabeye dönmüş bir dünyada gezen, sürekli değişen ve sürülerce korkunç düşmanla dolup taşan mağaralarda kapana kısılmış bir gezgindir. İnsanlığın pahasına devasa elebaşlarını yenmek için bozuk eserlerin kudretini topla. Karşı koy ya da kabullen.

Sundered: Büyülü Sürüm, Gong Kodamanı güncellemesini de içeriyor ve 4 oyuncuya kadar lokal co-op çok oyuncu desteğinin yanı sıra, yeni Gong Kodamanı elebaşısına karşı kaotik bir savaş ve yeni alanlar getiriyor!
Özellikler:
Elle çizilmiş muhteşem eserler ve animasyon
Düşman sürüleriyle kaotik karşılaşmalar
Elebaşlarıyla destansı savaşlar
4 oyuncuya kadar isteğe bağlı lokal co-op modu
Yüzlerce yükseltme ve çoklu karakter yapıları
Hem elle yaratılmış hem de prosedürel olarak oluşturulmuş seviyeler
Bir sürü son ve 15 saati aşkın oynama süresi 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun sıradaki ücretsiz oyun Sundered: Eldritch Edition
Phil Spencer, Xbox Series X İşlemcisinin Çipinin Fotoğrafını Paylaştı PlayStation 4 Satışları 106 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mütercim Bey

14.1.2020 19:43:47

0
Sorun internet bağlantısı değil çünkü her yerinde geziyorum mağazada falan açıyor ama ödeme ekranında takılıyordu. Sorunu bildirdim kendilerine onlar da çözüm bulamadı, EGS silip kurmak da işe yaramıyordu en son hem sildim, hem de regedit'te bir tane bile EGS ile alakalı bir şey bırakmayınca düzeldi. Böyle saçma bir olay nedeniyle kurulu oyunlar da silindi, ne kadar işkenceli bir şey olduğuna da girmeyeyim şimdi EGS ile oyun indirmenin

Arthur_Morgan

14.1.2020 19:39:38

0
internet baglantiniz ile ilgili birsey olabilir vpn veya baska birsey kullaniyorsaniz. telefondan da aliniyor bu arada direk mobil sitesinden pc den alamiyorsaniz

Mütercim Bey

7.1.2020 17:54:53

0
Bu Epic'in son 3 indirim gününün ikisinde Division 2 almak istedim üstüne 60TL'lik kodu da kullanırım diye, neredeyse 10 defa denememe rağmen hiçbirinde de ödeme ekranına gelemedi. O günden beridir her Epic haberinde iyice bir giydiriyorum. Ekleme: Şu an baktım hala aynı sorun var şaka gibi. Ne ücretsiz oyunları alabiliyorum ne de parayla satılanı.

B4ll4s

7.1.2020 14:58:04

+1
kaç gündür for the king gözüküyordu sevinmiştim niye böyle terş köşe yaptılarki

Geldimmigordun

7.1.2020 09:46:12

+1
Güzel oyunmuş ya Oynanışta iyi Hep görür ama geçerdim versinler de oynayalım Metroidvania candır

:::LOSTPLANET:::

7.1.2020 08:24:45

+1
Korkmayın kredi kartınızı istemiyor bu ücretsiz oyun yada oyunlar için.Bunları edinmek için Epic'e üye olmanız Steam'in de umursadığını ve üzüldüğünü sanmıyorum.Bugün öyle veya böyle kaç firma ücretsiz oyun veriyor hiçbir plus veya live gibi ücret almadan?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız