Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Yeni Bir Seri Hazırlıyor


     Game Developers Conference 2014 kapsamındaki panellerden birinde konuşma yapan Epic Games yetkilisi, yeni bir seri üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
      Şu anda oyunun hikayesi, çıkacağı platformlar ve tahmini çıkış tarihi gibi bilgiler mevcut değil. Tek gösterilenler konsept resimler. İşin ilginç yani ise,  yayınlanan karakter resimlerinin 2011 yılında yayınlanan Unreal Engine 3: Samaritan demosu ile benzerlik göstermesi. Ayrıca Epic'in daha önce yayınladığı "Infiltrator" demosu da panel sırasında gösterildi. Oyun iki video ile de bağlantılı olabilir. Fakat şu an bir şey söylemek için çok erken.
 
     Unreal 4 motorunun tam desteği ile çıkacağını tahmin ettiğimiz yeni serinin, herhangi bir yayıncı ortak olmadan yayınlanacağı, Epic Games animasyon sorumlusu Jay Hosfelt tarafından açıklandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games samaritan unreal engine 4 GDC infiltrator
Rogue Legacy 1 Saatte Maliyetini Çıkarmış Titanfall'da Hile Yapanlar Atılmaya Başlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.3.2014 16:50:19

0
Bence Cryengine den daha iyi bir motor zaten neredeyse bütün kaliteli oyunlar bu motor ile geliştirilmişti old gen de. Umarım next gen de devam eder bu furya bol bol Unreal Engine 4'lü oyunlar görürüz, ben açıkçası Cryengine 2'den sonra 3'ü beğenmedim ilk Crysis çok daha gerçekçi ve doğal grafikler sunuyordu. CE3'ün pek fazla oyunda kullanılmasından yana değilim. Neyse şu Samaritan demosuna bayılmıştım her zaman böyle bir oyun çıkarılsa keşke diyordum. Şu anlık bu grafiklere en yakın olan oyun bu motor ile geliştirilen Arkham Knight olacak çıktığında görüşürüz.

dingo egret!

18.3.2014 12:57:59

-1
Benzerlik göstermiyor bizzat samartian o! hadi epic yap numaranı da görelim zaten kalite düşmez illaki yükselik illde Cryengine diye zırlayan bebelere de qapaq olur :D Neden Cryengine mevzuna değindiğimi samartian demo gösteriminin hemen peşimden cevat yerlinin neler söylediğini hatırlayanlar anlar ancak... ha aynı oyunun içinde infiltrator öğeleri de olsa ona da hayır demeyiz o da çok aşmıştı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız