Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store'a Özel Olacak Sekiz Oyun Daha Duyuruldu

 
Epic Games, PAX West 2019 etkinliğinde yayınladığı video ile PC'de Epic Games Store'a özel olacak sekiz oyun daha duyurdu.
 
Oyunların birçoğu konsollara da gelecek. PC'de de altı ay ya da 12 ay gibi belirli bir süreliğine Epic Games Store'a özel olacaktır. Çıkış tarihleri açıklanmadı.
 
Bu oyunlar:
 
Ooblets
Çiftliğinizi yönetin, oobletlerinizi büyütün ve eğitin, yabancı toprakları keşfedin ve Oob'un sevimli dünyasında diğer ooblet eğitmenleriyle dans savaşı yapın!

No Straight Roads
Mega şirket NSR'nin devasa EDM imparatorluğuyla savaşmak için Mayday ve Zuke olarak oynayacağınız Vinyl City'ye hoş geldiniz. Şehrinizin kontrolünü yeniden kazanmak için savaşırken indie rock grubunuzla müzik devrimi yapın. Bu aksiyon macerasında destansı müzikal bölüm sonu savaşları sizi bekliyor!  

Manifold Garden
Fiziği ve mimariyi yeniden şekillendiren bu birinci şahıs keşif oyununda sonsuzu keşfedin ve imkansız olan üzerinde ustalaşın.

Superliminal
Bulmaca oyunları hakkında bildiğiniz her şeyi unutun. Pillow Castle Games'ten klasik türlere meydan okuyan bu ilk oyunda akıl almaz bulmacaları çözmek için bakış açınızı değiştirin ve çevrenizdeki dünyayı manipüle edin.

Wattam
Suşi'den deniz kabuğuna ve devasa ağaçlardan normal büyüklükteki tuvaletlere kadar 100'den fazla çılgın ve kaygısız karakterle Wattam'ın tuhaf dünyasına girin. Çılgın ve komik sonuçlar yaratmak için oyunun fizik ve animasyonlarının sınırlarını zorladığınızda ne tür saçmalıklar olduğunu görün. Hadi aylak aylak dolaşmaya başlayın!

Alto Collection
Alto Collection ile Alto’s Adventure ve Alto’s Odyssey'in büyüsü bilgisayar için geliyor! Güzel dağ tepelerinde snowboard yapın ya da akışkan ve heyecan verici fizik tabanlı oyun tarzında kum kayağınızla rüzgârlı kum tepelerinin üzerinde yükselin. Canlı minimalist ortamlar, orijinal müzik ve el yapımı ses, ortam ve sürükleyici bir deneyim sunar (kulaklık önerilir!).

Airborne Kingdom
Fantastik bir yolculuğa çıkın — çöle uçun ve alanınızı oluşturun. Airborne Kingdom, şehir yönetimi ve keşifleri tamamen kendisine özel bir dünya ve hikaye ile benzersiz bir şekilde harmanlıyor. Konut inşa edin, yiyecek toplayın, ihtiyaçları karşılayın ve kabilenizi büyütün.

The Eternal Cylinder
Açık dünya hayatta kalma / macera türünün tamamen orijinal bir şekilde ele alınışını deneyimleyin. ACE Team'in bu iddialı oyununda; tuhaf, gerçek dışı bir uzaylı dünyası içerisinde sevimli yaratıklardan oluşan bir sürüyü kontrol ediyorsunuz. Sayısız medeniyeti yok edip sindirmiş, hareketli, dev bir yapı olan The Eternal Cylinder'dan kaçınırken muhteşem biyomları ve ekosistemleri keşfedin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech
Streets of Rage 4 PAX West 2019 Oynanış Videosu The Sinking City'nin Switch Versiyonundan Oynanış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.9.2019 11:22:20

0
Steam'e rakip olması, şimdilik kullanıcı dostu gözükmesi, hele hele bedava oyun vermesi gerçekten çok güzel şeyler.

BSC Misafiri

30.8.2019 17:15:29

0
Hemen 'Steam' istek listeme ekleyeyim oyunları. Nasıl olsa daha çok var çıkmalarına :)

BSC Misafiri

30.8.2019 17:15:21

0
Eğic fiyafarı çok fazla

BSC Misafiri

30.8.2019 17:15:20

+2
quote:

Orjinalden alıntı: TraVeLL Epic pc için bircok yararı oldu.basta steam ile yarışamayacagini düşünsem bile şuan steamden daha çok bakiyorum
Hee, Wattam gibi bir oyunun yardımıyla Steam ile öyle bir yarışır ki, offff :D

r0ket

30.8.2019 15:14:48

0
iyi gibi görünen sadece ooblets var gerisini salla.

Gamermn

30.8.2019 13:00:15

0
Epic pc için bircok yararı oldu.basta steam ile yarışamayacagini düşünsem bile şuan steamden daha çok bakiyorum

RealArek

30.8.2019 11:55:06

+7
Bunlar özel olsa nolur olmasa nolur :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız