Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store'a Derecelendirme ve Anket Özelliği Geldi

 
 
Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme firması olarak karşımıza çıkan Epic Games'in oyun mağazası Epic Games Store için yeni güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Gelen en son güncelleme mağazaya iki yeni özelliği getiriyor: Derecelendirmeler ve Anketler. Bu yeni özellikler sayesinde oyuncular, oynadıkları oyunlar için mağaza topluluğuna doğrudan geri bildirim sağlayacak.
 
Derecelendirmeler

Son güncellemeyle gelen Derecelendirme sistemine katılmak için bir oyunu iki saatten daha uzun bir süre oynamanız gerekecek. Oyunculardan (Rastgele seçileceği belirtiliyor) oyunu iki saatten fazla deneyimledikten sonra oyuna birden beşe bir derecelendirme yapılması istenecek. Bir oyun oturumu sona erdiğinde rastgele seçilen oyuncular oyunu birden beş yıldıza kadar puanlama fırsatına sahip olacak.
 
 
 
Zaman içinde bu puanlar ürünün mağaza sayfasının temelini oluşturacak. Bunun yanı sıra oyunun Genel Derecelendirme kısmının oluşturulmasına yardımcı olacak. Şu anda halihazırda Steam'de bu sistem oyunların sayfalarında kullanılıyor.
 
Anketler 
 
 
 
Derecelendirmeden ayrı olarak rastgele seçilen oyunculara oyun sonunda bir anket sunulacak. Ankette en son oyun deneyimi hakkında sorular yer alacak. Sorular birden fazla cevap içerebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
11 Bit Studios'un Geliştirdiği Moonlighter, 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı Splatoon 3'te Yer Alacak Yeni Harita Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.6.2022 23:39:57

0
hiç bir zaman steam gibi olamayacak benim için. steamdan oyun alınca steam kartları olsun arkaplanlar olsun para kazanıyorum verdiğim miktarın birazını geri kazanıyorum.steama para atmadan kartlarla 90 tl birikti mesela şuanda 90 tl hiç birşey ama arada işe yarıyor The Callisto Protocol örneği gibi .ama epicde bu hiç olmayacak .bildiğim kadarıyla pazar hiç eklemeyeceğiz demişlerdi .

Hudson51

19.6.2022 22:11:46

0
Launcher sanırım şu an en adam edebildikleri seviyede. Daha fazlası için komple altyapıyı değiştirmeleri lazım. Keşke apayrı bir uygulama olarak çalışsalardı.

wassuplaying

19.6.2022 21:51:51

0
Ben gerçekten anlamıyorum. Bu program üzerinde sadece bir kişi mi çalışıyor? YILLARDIR kaplumbağa hızında gidiyor. Ayıp olmasın diye ara sıra özellik ekliyorlar. Neredeyse milyar dolarlık bir şirket için bunun nasıl bir rezalet olduğu yeterince anlaşılmıyor bence. Microsoft bir bu iki.

mehmetalpertr

19.6.2022 20:09:08

0
PC için Xbox uygulaması 1, bu 2.... İkisini de sevemedim. Ama en azından bunda hata oranı daha düşük.

JackTim

19.6.2022 18:23:06

+4
Vay be elimizde büyüdü daha dün sepet özelliğini getirmişti bu hızla 50 yıl sonra Steam'e yetişir.

altunuz

19.6.2022 18:22:27

+4
Ücretsiz verdiği oyunları sayesinde çok güzel bir kütüphane yaptım ama ne zaman uygulamaya girsem asabım bozuluyor. Uzun zamandır aktif olmasında rağmen hala çağ dışı bir arayüze sahip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız