Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games PS ViTA Hakkında Kararsız


     Oyun dünyasının gözü günler sonra Japonya'da, Şubat ayında ise diğer ülkelerde satışa sunulacak olan Playstation Vita'ya dikilmiş durumda. Oyun firmalarından Vita hakkında iyi, kötü sözler duyduk. Peki Epic Games bu konuda neler düşünüyor?
 
     Xbox 360'ın en beğenilen oyun serilerinden Gears of War'ın yapımcısı Epic Games, görünüşe göre Vita hakkında biraz kararsız. Konu hakkında firmanın başındaki isim Mike Capps, "Şuan Vita için bir oyun projemiz yok. Bunun ana nedeni, konsolun batıdaki oyun pazarında tutunup tutunamamasından çıkıyor." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Capps, "Güzel birşey olacakmış gibi gözüküyor fakat kendi telefonumla kıyaslayamam bile. Dolayısıyla başarılı olup olamayacakları hakkında bir yorum yapamam. Ama eğer olurlarsa, oyun sektörü için faydalı olur." dedi.
 
     Vita'nın teknolojisini ve oyun yapılabilirliğini araştırdıklarını söyleyen Capps, şuan için sadece Unreal Engine oyun motorunu Vita'ya entegre etme çalışmalarının olduğunu ekledi. Röportajda Capps, "Konumumuzdan ötürü, Vita'nın teknolojisini deneyen dünyadaki ilk firmalardanız. Fakat görünüşe göre komple bir oyun desteği veremeyeceğiz." şeklinde devam etti.
 
     Ayrıca son olarak Capps, "İlk yıl her zaman kötü olur. Xbox 360'da da bir yılın ardından çalışmalara başladık. Ancak tabi, her oyunun bir platformu vardır. Örneğin World of Warcraft, World of Warcraft'tır. Onu PC dışına çıkarmak gereksiz." diyerek Gears of War gibi özel serileri Vita'da bekleyenlere kapalı cevabı verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Jaffe, Twisted Metal'de Online Pass İstemiyor AC: Revelations'tan Enfes Konsept Çalışmaları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aydogdu1453

8.12.2011 20:22:28

0
Vita'ya bulaşmasalar daha iyi.Malum Sony cephesi adam akıllı oyunları sadece destek verdiği stüdyolara çıkarttığı için onlara da microsoft casusu gözüyle bakacaktır ve gereken önemi vermeyecektir.Durmak yok.Microyla devam.

BSC Misafiri

8.12.2011 17:24:24

0
Gears vitaya biraz zor gelir ama epicden başka bi oyun (zamanla) görebiliriz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız