Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games, Harmonix Stüdyosunu Satın Aldı

 
 
Epic Games, oyunlar için müzik geliştirmesiyle ön plana çıkan Harmonix stüdyosunu satın aldığını ve bünyesine kattığını duyurdu. Harmonix, Rock Band 4 gibi mevcut oyunlarını desteklemeye devam ederken Fortnite için çeşitli müzikler oluşturacak ve oynanış açısından destek sağlayacak. Bu kapsamda Epic Games ile yakın bir işbirliği yapacak. Harmomix sadece müzik değil aynı zamanda oyun geliştirme stüdyosu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Harmnonix, satın alım sonrası şunları bildirdi: 
 
- Rock Band 4 indirilebilir içerik (DLC- ek paket) planlarımıza devam edeceğiz... ve 2021'i tamamlayıp gelecek yıla girerken çok sayıda harika parça gelecek.
- Eğlenceli bir [Rock Band 4 Rivals] 25. Sezonunu şimdiden planladık ve 26. Sezon ve sonrası için de pek çok fikrimiz bulunuyor.
- FUSER etkinliklerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.
- Harmonix'in tüm oyunları Steam ve konsolda mevcut olmaya devam edecek.
 
Harmonix'in kurucu ortağı ve başkanı Alex Rigopulos yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Harmonix olarak her zaman dünyanın en sevilen müzik deneyimlerini yaratmayı hedefledik ve Epic'e katılarak bunu daha geniş ölçekte yapacağız." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Serious Sam 4, Almanya'da PS5 için Derecelendirildi Shoot 'em up Oyunu Asteroids: Recharged Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız