Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta İki Oyunu Ücretsiz Veriyor: 375 TL Değerinde!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Şu anda macera oyunu Black Book ve bulmaca macera oyunu Dodo Peak'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 24 Ağustos  Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Black Book 
 
 
 
Geliştiriciliğini Morteshka ekibinin üstlendiği Black Book oyununda genç bir kadın büyücü olarak oynuyorsunuz. Oyun temelde Slav mitolojisine dayanıyor ve karanlık temalı bir rol yapma deneyimi sunuyor. Aynı zamanda yapım içerisinde kart tabanlı savaş mekanikleri yer alıyor ve kötü güçlerle bu kartlar aracılığıyla beraber savaşabiliyorsunuz. Karşılaşacağınız düşmanlar mitolojik olarak yer buluyor. 
 
 
Dodo Peak 
 
 
 
Moving Pieces Interactive ekibi tarafından oyunculara sunulan bulmaca platform oyunu Dodo Peak, klasik arcade oyun tarzına modern bir bakış atan yapımlardan biri. Tehlikeli tepelerde kaybolan yavrularını bulup kurtarmaya çalışan bir dodo kuşunu oynadığımız oyunda farklı farklı platform zorluklarıyla karşılaşıyor ve tehlikelerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Haftanın Olayı: Oyunlarda Korsan Kullanımı Starfield'ın PC Boyutu Ortaya Çıktı: 140 GB

Dhalsim

19.8.2023 14:07:36

+1
Yine teşekkürler..Böyle bedava oyun duyuruları çok iyi oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız