Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor: Epistory - Typing Chronicles

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime açıldı. Bu hafta oyuncular hikaye odaklı macera keşif oyunu Epistory - Typing Chronicles'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunu 26 Ocak Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Epistory - Typing Chronicles
 
 
 
Epistory oyunu bizlere origami tarzı renkli bir dünyayı sunuyor. Böceklerle etkileşime girebilen, onlarla savaşan hatta dev bir tilkiye binen bir kızı kontrol ettiğimiz bu yapımda atmosferik bir hikaye macera oyunu deneyimi bizleri bekliyor. Keşif unsurlarının da yer aldığı bu oyunda dikkat çekici manzaralar, ormanlar, bölgeler ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Biz oyuncular olarak oyunda ilerledikçe ve bu bizlere sunulan bu dünyayı keşfettikçe, hikaye unsurları da yavaştan kendini gösteriyor ve açılmaya başlıyor. Oyunda keşfedeceğimiz ve sırlarını açığa çıkaracağımız bir yapı yer alıyor.
 
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1
- İşlemci: Intel Core i5 2400 veya  AMD Phenom II X6 1100T
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4850 veya GeForce GTX 295 (Intel Entegre Ekran Kartlarını desteklemez)
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu'nun Yeni Booster Seti Amazing Defenders, Üç Yeni Temayla Geliyor GTA: The Trilogy - The Definitive Edition Steam'e Geldi: Yüzde 50 indirim Fırsatı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız