Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 318 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular strateji odaklı simülasyon oyunu City of Gangsters'ı ve gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu Dishonored: Death of the Outsider'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 9 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
City of Gangsters
 
 
 
Yönetim unsurlarının ön planda olduğu bu simülasyon oyununda sıfırdan başlayacaksınız ve para kazanmaya çalışacaksınız. Para kazanmanın dibine vuracağınız City of Gangsters içerisinde yasadışı yollara başvuracak. Bu kapsamda içkiler üretecek, satış noktaları kuracak ve bunları dünya çapında satabileceksiniz. Oyunda üstelik güvenlik güçlerine bile rüşvet verebilir ve onları da kendinize bağlayabilirsiniz. 
 
 
Dishonored: Death of the Outsider
 
 
 
Gizlilik odaklı bu aksiyon macera oyununda suikastçilerin dünyasına adım atacağız. Arkane Studios tarafından biz oyun severlere sunulan Dishonored: Death of the Outsider, Dishonored 2'nin imza oynanışı ve sanat tarzı yer alıyor. Oyun içerisinde zengin dövüş sistemleri, özgün bölüm tasarımları ve seçimlerin etki ettiği bir hikaye bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Steam'de Zam Dalgası Devam Ediyor: GTA V, RDR 2 ve Daha Fazlası! I Am Future, 18 Mayıs'ta Erken Erişim Olarak PC için Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız