Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 149 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime geçtiğimiz gün açıldı. Bu hafta çok oyunculu nişancı oyunu Midnight Ghost Hunt'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilirsiniz. Oyunu 8 Haziran Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Midnight Ghost Hunt 
 
 
 
Midnight Ghost Hunt, yaşayanlar ve ölüler arasında geçen 4'e 4 bir mücadeleyi içeriyor. Oyuncular oyunda hem Hayalet hem de Avcı olarak oynayabiliyoruz. Oyunda bir Hayalet olarak yer alıyorsak ava çıkmış Avcılardan kaçınmak için mobilya parçalarının içine gizlenebiliyoruz.
 
Saklanma ve gizlenme odaklı oyun içerisinde terk edilmiş tiyatro bölümü, karanlık atmosfere sahip ürkütücü malikane kısmı, lanetli korsan gemisi ve daha fazla bölge yer alıyor. Bu ortamlarda hangi sınıfa sahipsek onun gerekliliklerini yerine getirmeli ve çevresel unsurları kullanmamız da önemli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Meta Quest Etkinliğinde Tanıtılan VR Oyunlar Ubisoft Forward Sunumunda Tanıtılacak Oyunlar Açıklandı: Avatar, Mirage ve Daha Fazlası!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız