Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empire of Sin Sonbahara Ertelendi

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Romero Games, ilkbaharda çıkması planlanan strateji oyunu Empire of Sin'in çıkış tarihini sonbahara erteledi.
 
Geliştirici ekip erteleme ile ilgili olarak "Her içki kaçakçısının çok iyi bildiği gibi, iyi içki aceleye gelmez. Aynı şey oyun geliştirmede de geçerlidir. Bu yüzden Empire of Sin'in çıkış tarihini sonbahar 2020'ye erteleme kararı aldık."
 
"Kalitenin hızdan önemli olduğunu anladığınız için ve şimdiye kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ederiz. Ne de olsa, Chicago'da başarıya ulaşmak için tetikte olmak gerektiğini herkes bilir." 
 
Empire of Sin ile oyuncular, içki yasağının olduğu 1920'ler Chicago'sunun, acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine taşınıyor. Kalabalığın en tepesinde çıkmak için dalavere çevirmek, tatlı dil kullanmak ve korku salmak serbest. Bu karakter odaklı ve kara filmlerden esinlenilmiş oyun, oyuncuları debdebeli 20'lerin pırıltı ve cazibesinin tam ortasına bırakırken perde arkasındaki organize suçların zorlu ve tekinsiz yollarına da sokuyor.

Sonbahar 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Empire of Sin strateji switch xbox pc ps4
Final Fantasy VII Remake 100 GB Boş Alan Gerektirecek The Witcher 3 Switch Versiyonu Güncellemesi Cross-Save Desteği ve Grafik Seçenekleri Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

YildirimBuyucusu

18.2.2020 17:45:45

0
Listenize alıp bekleyin bu oyunu. Gerçekten güzel gözüküyor. Ertelenmesi üzücü olmuş ama daha iyi çıkacaksa ertelenmesini mutlu karşılarım.

Guest-AEF248198

18.2.2020 17:12:35

0
Aklıma nedense Mafia 1 geldi ahh ah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Empire of Sin ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız