Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group, Saber Interactive'i Satın Aldı

 
THQ Nordic'e bağlı Embracer Group; World War Z ve Spintires: MudRunner geliştiricisi Saber Interactive'i bünyesine kattığını duyurdu.
 
Satın alma Saber Interactive'ın tüm varlıklarını ve Rusya, İsveç, Belarus, İspanya ve Portekiz'de bulunan stüdyolarını kapsıyor.
Satın alma bedeli 150 milyon dolar, artı gelecek dönemler için koşullu ödeme miktarı 375 milyon dolar.
 
Böylelikle Saber Interactive, Embracer Group'un beşinci işletme grubu ve Saber Interactive'in kurucu ortakları ve sahipleri Matthew Karch ve Andrey Iones Embracer Group'un en büyük ikinci hissedarı oluyor.
 
Saber Interactive kurucu ortağı ve CEO'su Matthew Karch konu ile ilgili olarak "19 yıl boyunca bağımsız bir geliştirici olarak, Saber Interactive taliplerden payını aldı. En sonunda mükemmel ortağı bulduk. Embracer Group ile birlikte hayalini kurduğumuz çok sayıda proje için şimdiden heyecanlıyız." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Platinum Games Büyük Bir Duyuru Hazırlığında Gothic Remake Yeni Nesil Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.2.2020 21:12:34

0
Adamlar minyon gibi toplanıp büyüyor.Önce nordic gamesdiler daha sonra thq adını alıp thq nordic oldular daha sonra thq ye ait bütün oyun haklarını satın aldılar.Daha sonra atarinin elinde bulunan ip leri satın aldılar daha sonra metronun yapımcısını ondan sonra deep silveri satın aldılar o da yetmedi 4 farklı oyun studyosu kurdular.Pek çok oyunun konsol sürümünü yapıyorlar.Daha sonra delta force yapımcıların satın aldılar ondan sonra kingdom come deliverence yapımcısını ve gunfire games studyosunu aldılar 1 ay önce dayznin yapımcısını satın alıp bir studyo daha kurdular en son da bu.Yapsınlar helal olsun da anlamadığım bu para nereden geliyor böyle.Adamlar resmen Avrupa kökenli en büyük oyun şirketi filan oldu galiba.

Guest-97901DBF5

19.2.2020 10:21:59

0
isminde bereket var firmanın :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız