Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group, 8 Yeni Stüdyo'yu Bünyesine Kattı

 
 
Embracer Group, 3D Realms, CrazyLabs, DigixArt, Easy Trigger, Force Field, Ghost Ship Games, Grimfrost ve Slipgate Ironworks'ü satın aldığını duyurdu. Embracer Group AB Karlstad merkezli İsveçli bir video-oyun holdingidir. Şirket Aralık 2008'de Nordic Games adı altında video oyun perakendecisi Game Outlet Europe'un alt şirketi olarak kuruldu.
 
- Embracer Group, Huntdown oyununun arkasındaki stüdyo Easy Trigger'ın yüzde 100 hissesini satın aldı.
- Ghost Ship Games'in daha önce yüzde 30 hissesi Embracer tarafından satın alınmıştı. Şimdi ise yüzde 70'i de satın alınarak tamamen kendi bünyesine katıldı. 
- CrazyLabs hit mobil oyun Super Stylist'in arkasındaki ekiptir ve tamamen Embracer grubuna katılım sağladı. 
- Grimfrost, bir e-ticaret uzmanı ve yüksek kaliteli ürünler satan küresel bir markadır. Yüzde 70'i için Embracer grup ile anlaşıldı.
- DigixArt bir geliştirme stüdyosudur ve yüzde 100'ü artık Embracer'ın stüdyosunun elindedir. Digix, Lost in Harmony, 11-11 Memories Retold ve yakında çıkacak olan Road 96'nın geliştiricisidir. 
- Force Field, çok sayıda ödül portföyüne sahip VR geliştirme stüdyosudur. Landfall, Time Stall ve Coaster Combat oyunlarını geliştirdi. Embracer grup Force Field'in yüzde 100 hissesini satın aldı.
- Danimarka, Aalborg merkezli 3D Realms, sektörde 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip bir oyun yayıncısı ve kült oyun serisi Duke Nukem'in geliştiricisidir. Yüzde 100 hisse için bir anlaşma imzalandı.
- Danimarka, Aalborg'da bulunan Slipgate, geniş bir proje yelpazesine sahip, önde gelen yayıncılar ve IP sahipleriyle işbirliği yapma konusunda uzun deneyimiyle ön plana çıkan, bir oyun geliştirme stüdyosudur. Yüzde 100 hisselik bir anlaşma imzalandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun pc mobil ps xbox
Bubble Bobble 4 Friends'in PC versiyonuna Atölye Modu Geliyor Switch Satışları Dünya Çapında 89.04 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız