Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elite: Dangerous Çıktığında Eski Kayıtlar Silinmeyecek


      Son dönemde multiplayer tabanlı oyunlara beta gibi yollarla erkenden erişebilir olduk. Elite: Dangerous'ın geliştiricisi Frontier Developments da oyunu daha önceden beri oynayanlara, oyun çıktığında eski kayıtlarının silinmeyeceğinin sözünü verdi.
 
     Ancak, şu an oyunun forumlarında erkenden oyuna katılan oyuncuların hileyle para biriktirdiği konuşuluyor. Geliştirici, bu konuda planlarının olduğu belirtiyor ve oyuncuların içini rahatlatıyor.
 
     Uzay simülasyonu olarak isimlendirebileceğimiz Elite: Dangerous, 16 Aralık'ta çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
Alien: Isolation'ın Yeni Güncellemesi 2 Yeni Zorluk Seçeneği Ekliyor EVE Online'ın Yeni Güncellemesi Pek Çok Yenilik Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

manuelkart

11.12.2014 03:31:35

0
Aslında tam olarak massively multiplayer online simulation space game olarak geçiyor. Oyunun single play modu olmasına rağmen çok oyunculu olan her oyunun mmo türüne girdiğini unutmayalım ve her mmo'yu mmorpg ile karıştırmayalım.

ghost-BSC

10.12.2014 11:52:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son "Uzay simülasyonu olarak isimlendirebileceğimiz Elite: Dangerous" hacı oyun zaten uzay simülasyonu, bu kadar kasmana gerek yok:) Ortada kalmışlığı, bir türe ait olamaması gibi bir durum yok. Ve oyun MMO da değil. Künyede yanlış yazıyor. Senaryo modu var, Private Server muhabbeti var.
Onu oyunu tanımayanlar için söyledim. Yoksa bence de ortada kalmış bir hali yok

Wayward Son

10.12.2014 09:33:46

0
"Uzay simülasyonu olarak isimlendirebileceğimiz Elite: Dangerous" hacı oyun zaten uzay simülasyonu, bu kadar kasmana gerek yok:) Ortada kalmışlığı, bir türe ait olamaması gibi bir durum yok. Ve oyun MMO da değil. Künyede yanlış yazıyor. Senaryo modu var, Private Server muhabbeti var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız