Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts "SimOcean"ın İsim Haklarını Aldı

Okyanuslar nasıl ilgimizi çekmez ki?

     SimCity, The Sims derken Electronic Arts şimdi de bizi okyanuslara açmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.  Electronic Arts'ın Avrupa kıtasında The SimOcean'ın isim haklarını video oyunları sektöründe kullanmak için satın almasının başka ne anlamı olabilir ki?
 
     Maxis tarafından Glassbox engine kullanılarak geliştirilen yeni SimCity oyunundan sonra yine aynı oyun motoru ile okyanuslara yolculuk yapmamız mümkün. Yine de yeni Simcity oyununun 2013'te çıkacağını göz önüne alırsak SimOcean adlı bir oyun için önümüzde uzun yıllar var gibi görünüyor.
 
      Bu isim hakkı sadece önlem amaçlı mı alındı bilemiyoruz, ama okyanusta geçecek bir sim oyununun oldukça ilginç bir fikir olacağını söyleyebiliriz. Aşağıda isim hakkının alındığına dair görseli bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V SimOcean
Wii U'nun Çıkış Tarihi E3'te Duyurulmayacak Aliens: Colonial Marines'ten Yeni Bir Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

1.5.2012 05:21:50

0
güzel fikir..

zero2900

27.4.2012 10:15:08

0
Bence yeni çıkacak SimCity oyununa bir eklenti olarak gelecek. Ve konusu Su altı şehirleri olabilir. Mesela kendi Atlantis şehrimizi kurmak gibi. EA nın peş peşe Sim oyunu çıkartacağını sanmıyorum. Sonuçta Maxis'in tarzı bol bol eklenti çıkarmak. :) Bence su altı şehirleri eklentisi hiç fena olmaz.

einhander

27.4.2012 10:04:07

0
okyanusta gecıcek derken acaba balıklaramı hukmedıcez bıraz komık ama aklıma bu geldı yada okyanusun ortasında bır ada adada 3 kısı olum kalım savasımı verıcez survivor gibimı acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız