Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts, Oyunlarını Steam'e Getireceğini İşaret Ediyor

Electronic Arts, uzun bir süredir PC'de oyunlarını sadece Origin üzerinden satışa sunuyor fakat bu yakın zamanda değişecek gibi görünüyor.
 
Şirketin twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Electronic Arts logosunun bulunduğu bir kupadan buhar çıkıyor. Steam kelimesi İngilizcede buhar anlamına geldiği için bu paylaşım Electronic Arts'in oyunlarını Steam'e getireceğine işaret.
 
 
Daha önce Steam'in yeni tasarımı gösterildiğinde Mirror's Edge Catalyst kütüphanede gözükmüştü. Bunun dışında geçtiğimiz günlerde Origin entegrasyonu için test uygulaması güncellemesi yapıldı ve The Saboteur ile Dragon Age II Steam veri tabanında listelendi.

Sadece eski oyunlar mı Steam'e gelecek yoksa yeni çıkacak oyunlar da eş zamanlı olarak satışa sunulacak mı orasını henüz bilemiyoruz. Konu hakkında resmi açıklama önümüzdeki haftalarda gelecektir diye tahmin ediyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mad Max'in Yönetmeni, Death Stranding'i Övdü Worlds 2019'da Çeyrek Final 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

27.10.2019 23:10:02

0
ha şöyle, sizde kazanın bizde kazanalım.steam e gelince adam akıllı indirimler olur bu bir, en azından cüzdanımızı adam akıllı yönetebiliriz bu da 2. öyle ya da böyle dolar kuru üzerinden de olsa tl şeklinde güzel alabiliyoruz alacağımızı.

leocorte

27.10.2019 15:35:09

+1
Yalnız Steam sadece buhar anlamında değil, buharlı güç, enerji üreten bir makine için söyleniyor. Logoda da bu belirtiliyor zaten, bojiden esinlenmiş. Buharlı makine, buharlı tren tekerleri. Enerjiden çıkan buhar için için söyleniyor. Bardaktan çıkan duman değil yani (=

Babblebabble

27.10.2019 14:09:26

+4
Darısı hepsinin başına.Ama Steam'de bu %30 olayını hafifletse her taraf kazansa yapımcılar ve yayıncılar için de iş daha kolay çözülür.Verin %20'yi iş huzur içinde çözülsün Şu anda PC'de birkaç ücretsiz oyun için Epic kurulu, Steam ana platformum zaten, yeni Modern Warfare için Battle Net kurulu.Eskiden Origin vardı BF oynarken, artık yok.Yani biraz uyuz oluyorum ben bu duruma açıkçası.2-3 uygulama kurup açmak zor değil ama sadece sinir bozucu.Ve başka bir konuda da yazmıştım, sosyallik ve insanlara ulaşım + birçok açıdan Steam çok önde.Battle Net'te Modern Warfare'da yaşadığımız sorunların çözümünü gidip Reddit'te falan arıyoruz.Bu nedir ki... Steam'de tartışmalara bir giriyorsun, istemediğin kadar rehber, yardım, tartışma vs. her şey var.Diğerlerinde eksik olan en büyük şey bu topluluk ve sosyallik olayı.Ve kesinlikle büyük bir eksik.

BSC Misafiri

27.10.2019 11:42:37

+4
Onlar kazanır. Steam değil. Adam dev gibi dijital platform yaptı. Kimse rakip dahi olamıyor. Aklı olan bu platforma gelir.

Johnny Silverhand

27.10.2019 09:44:23

0
Kuru euro üzerinden almamıza sebep olacak. + dağıtım aralda şuanda normal dediğimiz fiyatların bir iki tık daha üstü olacaktır. Tahminim açılış 359₺ falan olur standart edition oyunlarda. (Yeni çıkacak aaa oyunlar için)

kataaay

27.10.2019 08:59:54

+6
Gelsin de artık Battlefield oyunlarını Origin adlı kanser hücresinden almak zorunda kalmayalım, üstüne TL ile alışveriş yapabilecek olmamız da büyük bir artı.

RealArek

26.10.2019 23:42:20

0
Yorumlara kesin bakın güzel yorumlar var :D

TheNewAtilla

26.10.2019 23:38:32

+4
Kullanıcı yorumları dibe vuran şirketler steame dönmeye başladı. Bkz: bethesda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız