Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts, 500.000 Dolar Ödül Havuzlu Apex Legends Turnuvasını Duyurdu!

 
     Electronic Arts, Apex Legends sezon öncesi turnuvası olan "Apex Legends Preseason Invitational" turnuvasını duyurdu.
 
     EA, Krakow, Polonya'da düzenlenecek olan Apex Legends Preseason Invitational turnuvası için 500.000 dolar ödül havuzu oluşturuldu. 13-15 Eylül tarihleri ??arasında gerçekleşecek turnuvada toplam 80 takım (240 oyuncu) mücadele edecek.
 
     EA Rekabetçi Oyun Bölüm Başkanı Todd Sitrin, “Bugün resmi olarak, tutkulu bir dünya topluluğu tarafından desteklenmeye devam eden Apex Legends'ın piyasaya çıkmasıyla EA Rekabetçi Oyunlar departmanını genişletmiş bulunuyoruz. Apex Legends Preseason Invitational turnuvası, elektronik spor yolculuğumuzun bir sonraki adımı olacaktır."
 
     Apex Legends Preseason Invitational turnuvası, oyunun yayıncısı olan EA ve Respawn Entertainment tarafından düzenlenen ilk resmi Apex Legends turnuvası niteliğinde olacak. ESL'in organize ettiği turnuvaya katılım ücreti 150 dolar olarak belirtildi. Ayrıca ESPN ile işbirliği gerçekleştiren Apex Legends, ilerleyen günlerde sezonun büyük Apex Legends turnuvasını duyuracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Apex Legends Respawn Entertainment oynaması ücretsiz battle royale oyunu Titanfall
Fortnite Dünya Kupası, 22 Milyon Kişi Tarafından Canlı Olarak İzlendi Kitleleri Peşinden Sürükleyen Oxygen Not Included Erken Erişim'den Çıktı

kruezberq

31.7.2019 16:47:01

+2
Fortnite dan sonra fakir düğünü olmuş bunların ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apex Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız