Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring Çıkışının 6. Haftasında Steam Satış Listesinde Zirvedeki Yerini Koruyor

 
 
Elden Ring çıkışının altıncı haftasında, 3 Nisan 2022'de sona eren 13. Hafta Steam Haftalık En Çok Satanlar listesinde zirvedeki yerini koruyor. İkinci sırada ise Valve'in taşınabilir PC oyun cihazı Steam Deck yer alıyor.
 
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Ön sipariş) üçüncü sırada yer alırken, Valve Index VR Kit'i bir sıra yükselerek dördüncü sırada bulunuyor. 
 
Öte yandan Dread Hunger iki sıra yükselerek beşinci sıradaki yerini alıyor. The Planet Crafter ilk 10'a altıncı sıradan giriyor. Ghostwire: Tokyo ise dördüncü sıradan yedinci sıraya düşüyor. 
 
İşte haftanın Steam'de en çok satan 10 oyunu:
 
1- Elden Ring
2- Steam Deck
3- LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Pre-order)
4- Valve Index VR Kit
5- Dread Hunger
6- The Planet Crafter
7- Ghostwire: Tokyo
8- Disco Elysium - The Final Cut
9- Death Stranding Director's Cut
10- Midnight Ghost Hunt
 
Steam haftalık en çok satanlar listesi gelire göre sıralanır. Bu listede ön sipariş sürümleri ve donanımlar yer alabilir. Bir oyun birden fazla listede yer alıyorsa, bunun nedeni birden çok sürümü olmasıdır.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Platform Dövüş Oyunu Rivals of Aether 2 Duyuruldu Starfield'ın 2018 Sürümünden Yeni Oyun içi Ekran Görüntüleri Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

10.4.2022 16:55:22

0
Gerçekten etkileyeci 1 Ay oldu daha hala Oyunu açıp oynuyorum.Kötü yorum yapanlarıda anlam veremiyorum evet Oyun zor kolay değil ama ilerledikce karakterinizi geliştirdikce Oyun akıyor resmen.Belli bir noktadan sonra çocuk oyuncağı geliyor.

BSC Misafiri

5.4.2022 19:28:33

+1
Çığ etkisi millet güzel diye alıyor gaza gelip sonra iki ölüp bırakıyor, souls serisi var bende merak edip ilerlemedim bile niye abartılıyor anlamış değilim.

BSC Misafiri

5.4.2022 17:04:30

+4
Oynamayı beceremeyenler yorum yapmasın komik oluyor

MacTavish16

4.4.2022 18:26:27

+5
sadece pc kullanıcısıyım ve açıkça söylüyorum ki elden ring oyunu keyifli bir oyun değil , oynarken keyif alınacak bir oyun değil , oynanışı zevkli değil . oyunun iki tane olayı var 1 oyuniçi çeşitlilik (düşman+item) 2 fanboyluk . souls oyunlarını sevmeyen birinin bu oyunu sevmesi mümkün değil. bu oyuna yılın oyunu başyapıt diyen biri en hafif tabirle "zevksiz"dir .

BSC Misafiri

4.4.2022 13:45:15

+6
Oyun gerçekten bir başyapıt. Umarım Playstation From Software i alır da Bloodborne ve Demons Souls gibi oyunlar Türkçe gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız