Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eiyuden Chronicle: Rising ve Hundred Heroes Detaylandırıldı

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Rabbit & Bear Studios, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Daha öncesinde de şehir kurma aksiyon RPG oyunu Eiyuden Chronicle: Rising'in 2022'nin geleceğini bildirdi. Her iki oyun da Xbox Game Pass aracılığıyla satışa sunulacak.
 
Eiyuden Chronicle: Rising
 
"Eiyuden Chronicle Rising, Eiyuden Chronicle ile aynı dünyada geçen bir kasaba oluşturma/aksiyon RPG oyunu. Eiyuden Chronicle'da yol arkadaşlarınız olacak çeşitli karakterlerin savaş öncesi öykülerini bir araya getiriyor.

Eiyuden Chronicle'ın bazı karakterlerine yer veren oyun, sürükleyici aksiyona sahip orijinal bir hikaye ve ilgi çekici kasaba oluşturma mekanikleri barındırıyor.

Oyunu Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes ile bağlayan oyuncular için ufak sürprizler de olabilir." 
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes 
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes yüksek çözünürlüklü 2.5D grafiklerde keşfedebileceğiniz detaylı bir dünya, sıra tabanlı savaşlar, piksel tabanlı karakterler, partinize katmak için 100'den fazla benzersiz karakter, savaş ve arkadaşlık hakkında bir hikaye ve ordularınızı büyütmek için kale inşa sistemi sunacak klasik JRPG'lerden esinlenen bir yapım.

Oyun lonca sistemine de sahip olacak ve oyuncular katıldıkları loncaya göre kale özelliklerini değiştirebilecek. Savaşlar en fazla 6 karakterden oluşan gruplarla yapılacak ve savaşlar ayrıca boss dövüşleri içerecek. 
 
Trailer videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg
Age of Empires IV 28 Ekim'de Çıkıyor Xbox Series için Microsoft Flight Simulator 27 Temmuz'da Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız