Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eidos Montreal'den İşten Çıkarma Haberleri Geldi


    Yakın dönemde Thief ile birlikte çıkışını yapan, daha öncesinde ise Deus Ex: Human Revolution ile gördüğümüz Eidos Montreal için işler pek de yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Gelen yeni haberlere göre gün içerisinde stüdyo, 27 farklı çalışanıyla yollarını ayırmak durumunda kaldı. Oldukça geniş bir stüdyo olan Eidos Montreal, işten çıkarma haberlerinin öncesinde 500'e yakın çalışana sahipti. Gelen bu haberler gelecek projeleri nasıl etkiler bilemiyoruz. Ancak önce Irrational'den, sonra Santa Monica'dan ve şimdi de Eidos Montreal'den gelen haberler oldukça iç karartıcı duruyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
thief xbox playstation 4 xbox 720 pc next gen eidos square enix
Yeni Nesil Konsolların Başarısı, FIFA World Cup 2014 İçin Sürpriz Olmuş Company of Heroes 2'nin Türkçe Yaması Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

5.3.2014 02:20:50

0
Thief bence çok iyi bi oyun zevkle oynuyorum artık firmalar dk başı eleman çıkarıyo.

BSC Misafiri

5.3.2014 01:33:01

+1
Oyun dünyası o kadar iğrenç bir hale geldi ki artık firmaların bütün derdi satışlar ve inceleme notları. En ufak bir tökezleme halinde Deus Ex:HR veya God of War gibi şahaserlere imza atmış firmaların bile gözünün yaşına bakmaz oldular. Firmalar zamanla evrilir, yaptıkları hatalardan ders alıp pişerler. Ancak siz ilk yaptıkları hatada o stüdyonun fişini çekerseniz nitelikli oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Şahsi fikrime göre oyun dünyası çok büyük bir çukurun içinde. Firmalar yeni riskler almaktan çekindiği için ve dürüst olalım bizler de çok bilinçli tüketiciler olmadığımız için her sene önümüze konulan COD,BF,AC vs. gibi oyunları tüketiyoruz. Artık her anıyla bizde iz bırakan, senaryosuyla sarsan oyunlar yerine multiplayera odaklanan, hiç bir orijinallik göstermeyip tamamen tutan bir fikrin klonu olan oyunlar satıyor. Ve benim için artık oyun sektörü gittikçe içi boş bir hale geliyor, zira ben ""What can change the nature of a man?" gibi vurucu sorular soran oyunlar istiyorum.(Bu konuda özellikle Bioshock serisini tenzih ederim) Yoksa yemişim Titanfall'da duvarda koşarken adamı shotgunla öldürmeyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thief ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız