Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Earth Defense Force 6 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
D3 Publisher, çıkışı yaklaşmakta olan Earth Defense Force 6'nın yeni oynanışını oyunculara sunmak adına bir canlı yayına ev sahipliği yaptı. Oynanış videosunda yeraltındaki bir seviyeyi sunuyor. Bu, serinin hayranlarına tanıdık gelebilir. Çünkü oyunun başlangıcından önce insanlık çoğunlukla yerin altına çekiliyor.
 
Earth Defense Force 6, Earth Defense Force serisinin altıncı oyunudur. 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülecek olan EDF 6, Earth Defense Force 5'in doğrudan devamı niteliğinde olacak ve o oyunun üç yıl sonrasını konu alacak. EDF 6, uzaylı Primer medeniyetinin bir kez daha istila ettiği, ölmekte olan bir Dünya'da geçecek. 
 
Oyun, Tokyo Game Show'da onaylandığı üzere Japonya'da 2022'de PS5 ve PS4 için çıkacak. Batı sürümü henüz duyurulmadı. Ancak D3 Publisher, oyununun çıkışından kısa bir süre sonra batıya getirebilir.
 
Oynanış videosu (1:05.51'e gidin)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite aksiyon macera ps5 ps4
CD Projekt RED: Cyberpunk 2077, Uzun Vadede iyi Bir Oyun Olarak Anılacak Drifting: Weight of Feathers için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Earth Defense Force 6
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız