Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESPN: Overwatch 2 PvE, Yeni Harita ve Kahraman İçerecek

 
ESPN'in BlizzCon kaynağı ve BlizzCon dokümanından öğrenmiş olduğu bilgilere göre, Overwatch 2 bu hafta BlizzCon 2019'da resmi olarak duyurulacak.
 
ESPN'in haberine göre, Overwatch 2 yeni logo, haritalar, modlar, PvE özellikler ve PvE hikaye içerecek ve yeni modların BlizzCon 2019'da katılımcılar tarafından oynanabilir olması bekleniyor.
 
"Kahraman yetenekleri ve oyun içi eşyalar Overwatch 2 PvE'ye gelecek ve görevlerden biri Rio de Janeiro'da geçen dört oyunculu bir hikaye deneyimi olacak." 
 
"Odak noktasının çoğu hikaye ve anlatı unsurları olsa da, Overwatch 2015 yılında çıkan beta sürümünden bu yana ilk defa yeni modu ile karşımıza çıkacak ve Push adlı mod Assault, Control, Escort, Hybrid ile birlikte tanıtılacak ve Push, Toronto'yu baz alan yeni bir haritada geçecek." 
 
Yaklaşık dört ay önce de Kotaku'nun kaynakları Overwatch 2'nin geliştirildiğini doğrulamıştı ve geçtiğimiz hafta da Overwatch haberlerini doğru sızdırması ile bilinen Twitter kullanıcısı Twitch yayıncısı Metro Overwatch 2'nin BlizzCon 2019'da duyurulacağını söylentisini ortaya atmıştı. 
 
BlizzCon 2019 etkinliği 1 - 2 Kasım tarihleri arasında Kaliforniya'da Anaheim Convention Center'da düzenlenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Helldivers için Proving Grounds Güncellemesi Yayınlandı Yaratığın Rolünü Üstlendiğiniz Korku Oyunu Carrion'ın Demosu Steam'de Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.10.2019 12:20:01

0
Dengeli bir oyun, tatmin edici güzel grafikler ve vuruş hissi istiyorum. İlk oyuna kaç yıldır girmiyorum :D

BSC Misafiri

28.10.2019 07:30:29

0
Eh zamanı gelmişti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız