Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 7 Şampiyonu Astralis Oldu!

 
     ESL organizasyonunun düzenlediği CS:GO ligi ESL Pro Lig Sezon 7 tamamlandı. Büyük final Liquid ve Astralis takımları arasında gerçekleşti. 5 maçlık seri sonucunda Astralis, Liquid takımını 3-1 yenmeyi başardı ve ESL Pro Lig Sezon 7 şampiyonu oldu.
 
 
     Karşılaşmada Dust 2, Nuke, Mirage ve Inferno haritaları oynandı. Astralis, Dust 2 haritasında 1:16, Nuke haritasında ise 14:16 maç skoruyla rakibini yendi ve seride üstünlük sağladı. Mirage haritasına geçildiğinde 16:14 Liquid takımı seride durumu 2-1'e getirdi fakat Inferno haritasında Astralis ikinci yarı muazzam bir geri dönüş sağlayarak ikinci yarı rakibine sadece 2 round kaybetti ve toplam 12:16 maç skoruna ulaşarak şampiyon oldu. Liquid, kadrosunun değişmesi nedeniyle yaşanılan alışma sorunu henüz tamamlamış değil. Diğer taraftan tecrübeli bir Astralis takımını görüyoruz. Ortaya müthiş bir takım oyunu sergilediler. EPL Sezon 7'yi birinci olarak tamamlayan Astralis, 250.000 Dolar, Liquid ise 110.000 Dolar ödülün sahibi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Battlefield V Teaser Video Hideo Kojima Death Stranding için Yeni Bir Ekran Görüntüsü Paylaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız