Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 12 Kuzey Amerika'da Büyük Final Bugün Oynanacak

 
          ESL tarafından bu yıl çevrim içi olarak düzenlenen ESL Pro Lig Sezon 12 Kuzey Amerika Counter Strike: Global Offensive turnuvasında finalin adı belirlendi.
 
     Büyük final bugün saat 20:00'da FURIA ve 100 Thieves arasında 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
     ESL Pro Lig Sezon 12 Kuzey Amerika Playoff etabına; Evil Geniuses, FURIA, Team Liquid ve 100 Thieves yükseldi. Takımlar, üst ve alt tur olmak üzere eşleşti.
 
      Üst turda Evil Geniuses - FURIA, alt turda Team Liquid - 100 Thieves karşı karşıya geldi. Inferno ve Nuke haritalarının seçildiği karşılaşmada Inferno haritası; 16-5, Nuke haritası; 16-7 FURIA galibiyetiyle sonuçlandı. Böylelikle FURIA, ESL Pro Lig Sezon 12 Kuzey Amerika turnuvasında büyük finale yükselen ilk takım oldu. FURIA karşısında mağlup olan Evil Geniuses ise alta düştü. Alt turda; Team Liquid - 100 Thieves karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galip gelen 100 Thieves, Evil Geniuses ile eşleşti. Evil Geniuses - 100 Thieves, alt tur finalinde Dust2 ve Inferno haritaları oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Dust2; 16-14, Inferno; 16-13, 100 Thieves galibiyetiyle sonuçlandı ve ESL Pro Lig Sezon 12 Kuzey Amerika finalinin adı belirlendi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Resident Evil: Infinite Darkness Animasyonundan Fragman Paylaşıldı PlayStation Store Türkiye'de Bazı Oyunların Fiyatları Arttı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız