Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 12 Çevrimiçi Olarak Gerçekleşecek

 
     ESL organizasyonu ESL Pro Lig'in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Turnuva, devam eden koronavirüs salgını nedeniyle Sezon 12 için bölgesel çevrimiçi bölümlere ayrılacak ve 2021 yılında her iki sezonun da Malta'da düzenleneceği LAN ortamına geri dönecek.
 
 
     ESL'in bugün yaptığı açıklamada ESL Pro Lig Sezon 12'nin çevrimiçi olarak Avrupa, Kuzey Amerika, Asya, Okyanusya ve Güney Amerika bölgelerinde gerçekleştireceği bildirildi. Organizasyonun LAN ortamında geri dönüşü ise 2021 yılında #GamingMalta projesi kapsamında 12 ve 13. sezonun Malta'da düzenleneceği etkinlikle planlandı.
 
 ESL Pro Lig Sezon 12'de yer alan takımlar;
 
Avrupa: Astralis, ENCE, fnatic, mousesports, NiP, AGO, Spirit, Heroic, Complexity, FaZe, G2 Esports, Natus Vincere, BIG, Vitality, OG, GODSENT
Kuzey Amerika: 100 Thieves, Liquid, FURIA, Evil Geniuses, Triumph
Güney Amerika: BOOM, Sharks, Isurus, TBD
Okyanusya: ORDER, AVANT, Renegades, Chiefes
Asya: TYLOO, Invictus, ViCi, Beyond 
 
     1 Eylül ile 6 Ekim arasında gerçekleşecek turnuvanın Avrupa bölgesine 750.000 $, Kuzey Amerika bölgesine 225.000 $ ve diğer bölgelere 25.000 $ ödül havuzu oluşturuldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Remnant: From the Ashes'ın En Büyük ve Son DLC'si Subject 2923 Çıktı Ben Affleck ve Michael Keaton, Batman Rolü ile The Flash Filminde Bulunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız