Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One: Road to Rio'da Son Durum

 
     ESL'in bu yıl Valve ile ortak düzenleyeceği ESL One Rio Major'a giden yol olan ESL One: Road to Rio turnuvası 22 Nisan tarihinde Avrupa, Kuzey Amerika ve Bağımsız Milletler Topluluğu'nda başladı. Avrupa etabında 16, Kuzey Amerika etabında 12, Bağımsız Milletler Topluluğu'nda ise 12 CS:GO takımı yer alıyor. ESL One Road to Rio için 115.000 dolar ödül havuzu ve RMR puanları oluşturuldu.
 
     ESL One: Road to Rio, Avrupa etabında 16 takım 2 gruba ayrıldı. A grubunda; NiP, Heretics, Astralis ve fnatic, B grubunda ise; FaZe, G2, Godsent ve Copenhagen Flames ilk dörtte yer alıyor. Kuzey Amerika etabında A grubunda; Gen.G, 100 Thieves ve Cloud9, B grubunda; FURIA, Envy ve MIBR ilk üçte yer alıyor. Bağımsız Milletler Topluluğu A grubunda; Winstrike, Spirit ve Nemiga, B grubunda; Espada, Hard Legion, Natus Vincere yer alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Mafia III Steam'de Bir Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz Yeni Battlefield Oyunu 2021'de PS5, Xbox Series X ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız