Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One Cologne 2020 Kuzey Amerika Turnuvasında Finalin Adı Belli Oldu!

 
      ESL organizasyonu tarafından bu yıl ilk kez koronavirüsü salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen "ESL One Cologne 2020" Kuzey Amerika Counter Strike Global Offensive turnuvasında final karşılaşması belirlendi. Büyük final: Team Liquid ve Evil Geniuses arasında oynanacak.
 
     ESL One Cologne 2020 Kuzey Amerika etabı takımları; Evil Geniuses, FURIA, Liquid, Gen.G, 100 Thieves, Cloud9, Chaos, Triumph 
 
     8 takımın mücadele ettiği turnuvada takımlar 2 gruba ayrıldı. Grup etabında A grubundan Chaos ve FURIA, B grubundan Evil Geniuses ve Team Liquid üst tura yükseldi. Üst turda Chaos ile Team Liquid, Evil Geniuses ile FURIA eşleşti. Playoff yarı final karşılaşmaların ardından rakipleri karşısında 2-0 galibiyet elde eden takımlar; Evil Geniuses ve Team Liquid oldu.
 
     Büyük final bugün Team Liquid ve Evil Geniuses arasında 5 maçlık seri formatında oynanacak. Kazanan takım ESL One Cologne 2020 Kuzey Amerika etabı şampiyonu ve 65.000 Dolar para ödülünün sahibi olacak.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Gamescom 2020'den Yeni Fragmanlar: Bright Memory: Infinite, Cris Tales ve Daha Fazlası Dune Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı

betadragon

29.8.2020 21:25:22

0
Dmax yayın izliyim dedim reklamdan izlenmiyor.Zırt pırt reklam giriyo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız