Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One Cologne 2020 Avrupa Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!

 
          ESL organizasyonu tarafından bu yıl ilk kez koronavirüsü salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen "ESL One Cologne 2020" Avrupa Counter Strike Global Offensive turnuvasında Playoff karşılaşmaları belirlendi.
 
     Grup aşaması 16 takımın 2 gruba ayrılmasıyla başladı. 3 maçlık seri formatında üst ve alt tur grup karşılaşmaları sonucunda üst ve alt turdan toplam 4 takım Playoff etabına yükseldi.
 
     A grubu üst turundan Complexity ve Sprout, alt turundan Ninjas in Pyjamas ve OG, B grubu üst turundan Astralis ve G2 Esports, alt turundan Heroic ve Vitality Playoff etabına yükseldi.
 
     Playoff'larda; Complexity ile Heroic, G2 Esports ile OG, Astralis ile Ninjas in Pyjamas, Sprout ile Vitality eşleşti. ESL One Cologne 2020 Avrupa turnuvasının Playoff karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte tamamlanacak ve cumartesi günü yarı final, pazar günü ise 5 maçlık seri formatında büyük final gerçekleşecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Call of Duty: Black Ops Cold War Birden Fazla Son İçerecek Unknown9: Awakening PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız