Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E-Gameshow 11 Mayıs'ta Başlıyor

 
 
   Elektronik oyun sektörünün büyük buluşması olarak bilinen E-Gameshow’un kapılarını açmasına çok az kaldı. 11-14 Mayıs 2017 tarihinde Beytepe Kongre Merkezi’nde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan etkinlik oyun sektöründeki firmaların yoğun ilgi gösterdikleri bir Fuar ve çok sayıda seminerler, konferanslar, yarışmalar ve gösterilerden oluşan oluşan büyük bir şölen niteliğinde.
 
  Ankara Kalkınma Ajansı, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu, Türkiye Bilişim Derneği ile birlikte çok sayıda firmanın katıldığı etkinliğin fuar alanında bu yıl 100 den fazla oyun geliştiricisi ürünlerini katılımcılar ile buluşturacaklardır.
 
   Fuar katılımcıları sanal gerçeklikten Retro konsol oyunlarına kadar oyun sektöründeki tüm
süreçleri izleyecekler ve deneme şansına sahip olacaklardır. 
 
   Konferans salonlarında ünlü oyuncular, youtuberlar, çizerler, tasarımcılar, oyun üreticileri ve oyun geliştiricileri ve girişimciler deneyimlerini katılımcılar ile paylaşacaklardır.
 
    E-Gameshow'da Türkiye’nin en geniş katılımlı ve en büyük ödüllü Cosplay yarışması, ünlü sunucuların anlattıkları LOL, CS:GO ve Hearthstone turnuvaları, konserler ve alan içi eğitimler ve etkinlikler olacak. www.e-gameshow.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Little Nightmares'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı Battleborn PS Plus Abonelerine Sadece 0,09 TL

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız