Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EB Games Kanada Darksiders II: Deathinitive Edition ve Biomutant'ı Switch için Listeledi

 
EB Games Kanada, THQ Nordic'in yayıncılığını üstlendiği Darksiders II: Deathinitive Edition ve Biomutant oyunlarını Nintendo Switch için listeledi.

Çıkış tarihleri EB Games Kanada üzerinde Darksiders II: Deathinitive Edition için 30 Ağustos 2019 ve Biomutant için 30 Mart 2020 olarak listelenmiş.

Darksiders II ilk olarak Ağustos 2012'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için; Kasım 2012'de Wii U için çıktı. Ardından geliştirilmiş sürümü Darksiders II Deathinitive Edition Ekim 2015'te PlayStation 4 ve Xbox One için; Kasım 2015'te PC için çıktı. İlk oyunun geliştirilmiş sürümü Darksiders Warmastered Edition'ın Nintendo Switch'e geldiğini düşünürsek ikinci oyunun da gelme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Biomutant ise PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yaz çıkış yapacak. Nintendo Switch versiyonu hakkında herhangi bir resmi açıklamada bulunulmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
God of War 1'in Yönetmeni Tek Oyunculu Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor Monster Hunter: World İlkbahar Güncellemesi Tanıtım Canlı Yayını Bu Hafta Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

7.5.2019 16:03:11

0
Aferin nintendo

BSC Misafiri

7.5.2019 11:58:50

0
Biomutant iyi olmuş gelmesi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız