Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA'den Şaşırtıcı Açıklamalar

EA'nın büyük umudu BB: BC 2
EA, Call of Duty serisi ve yeni oyunları Battlefield: Bad Company 2 hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
EA'in Avupa patronu Jens Uwe Intat'ın yaptığı açıklamada;"Call of Duty serisinin başarısına karşı ilk sağlam hamlemizi Battlefield: Bad Company 2 ile yapacağız" dedi. Ardından ekledi ; "FPS bizim için çok önemli bir tür. Biz bu türde bir numaraydık ve şimdi de ünvanımızı geri almak için gerekli çalışmaları yapıyoruz.
 
Battlefield: Bad Company 2 ile birlikte Call of Duty serisinin başarısını küçültmeyi ve başarıyı kendi tarafımıza çekme amacındayız.
 
Evet, bu açıklamalarla Jens Uwe Intat sektördeki ortamı biraz gerdi. Ve şimdi herkes, Activision'un açıklamalara olası yanıtını bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak
POP : Forgotten Sands'tan İlk Görseller Mega64'ten Bayonetta Parodisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kumandan

19.1.2010 00:39:09

0
Ortamı gerecek bir durum yok kanımca, sonuçta rakip firmalar arasında her zaman bu düşünceler hakimdir, EA burada sadece dile getirmiş. Hakaret yok, kötü söylem yok, kızacak gerilecek bir durumda yok :) Ekleme : Yahu BS ana sayfasından yazdığımız mesaj eksik gidiyor ...

tatbkath

10.1.2010 03:37:05

0
Bence single player'ı mw2 gibi 6 saat sürecekse hiç bu işe girip tadı damağımızda bırakmasınlar.Ama; ''Yaparız abi,çok akıcı,sürükleyici single olur,bol bol araç kullandırırız,en azda 10 saat oynanış süresi veririz.'' diyorlarsa buyursunlar.Aksi halde biz zaten BF'yi multisiyle sevdik sadece multi çıksa da oynarız.

GEr0nim0

9.1.2010 01:20:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: arthur20 multiplayerde mw2 yi geçecekleri kesin gibi ancak singlede mw serisini geçmeleri çok ama çok zor
katılıyorum... mw ilki de ikincisi de single game de inanılmaz sürükleyiciydi. oynanabilirlik de hikaye de çok iyiydi. en basitinden mw1 de oynadıımız karakter saop mctawish'i mw2'de commander olarak görünce sanki malkoçoğlu filmlerinin hisleri uyandı, benimsetici bir kurgusu var. ama multiplayerde nedense atmosferinde çatışmaya kadar bi şeyler eksik... sanki single oyundaki gibi kendini adama olmuyor. zaten multi tamamen oynanabilirlile bağlantılı... halbuki ben daha hiç single battlefield oynamadım o oyunu internet cafe de arkadaşlarla oynayarak öğrendim.

STALKER-1903

9.1.2010 00:09:10

0
multiplayerde mw2 yi geçecekleri kesin gibi ancak singlede mw serisini geçmeleri çok ama çok zor

colibra34

8.1.2010 17:04:09

0
cod yokken battlefield vardı ama codda iyi rakip

Guest-0245653D0

8.1.2010 16:24:27

0
ben bc 2 nin mw2 güzel olacağına inanıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız