Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Yeni Nesildeki İlk 70 Dolarlık Oyununu Duyurdu: Madden NFL 21

 
Electronic Arts, Amerikan futbolu simülasyonu Madden NFL 21 PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları için "NXT LVL" sürümünü duyurdu.

70 dolardan satışa sunulacak sürüm Madden Ultimate Team modu için yüksek değeri olduğu belirtilen ek içeriklerle birlikte gelecek.

Oyunu PlayStation 4 ve Xbox One'da satın almış kullanıcılar yeni nesil iyileştirmelere ücretsiz sahip olabilecek. (Madden NFL 22 çıkana kadar yükseltilmesi gerekli). Bu açıdan 2K ve Activision'ın uyguladığı politikadan ayrılıyor. NBA 2K21 ve Call of Duty: Black Ops Cold War PlayStation 4 ve Xbox One standart sürümleri yeni nesle ücretsiz yükseltme seçeneği sunmuyor.

Madden NFL 21 "NXT LVL" sürümü oyunu ilk defa yeni nesilde satın alacak kullanıcıları hedefliyor. Oyunun yeni nesildeki standart sürümü bu olacak.
 
Madden NFL 21 yeni nesil konsollarda şu anda geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilir durumda. Yeni nesil özel sürümü 4 Aralık'ta çıkacak. FIFA 21'de aynı yolu izleyecek ve FIFA 21'in de yeni nesilde 70 dolar olma ihtimali yüksek.
 
Madden NFL 21 yeni nesil oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Madden NFL 21 Electronic Arts Amerikan futbolu simülasyonu PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Valorant First Strike Türkiye Turnuvasının 3. Açık Elemeleri Tamamlandı! House Flipper için Ücretsiz Cyberpunk DLC'si Bugün Çıkıyor

yaratıc1KLAVYE

19.11.2020 11:11:52

0
Bu 70 $/€ muhabbetinin artık haber değeri taşımasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu herifler bu fiyattan bu oyunları satacak. Çok bariz. Önemli olan halen 60'tan yeni nesile oyun çıkaranlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Madden NFL 21 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız