Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Yapımcısının Wii U Karşıtı Yazıları Silindi


    Geçtiğimiz günlerde EA Sports mühendislerinden Bob Summerwill, Wii U karşıtı bazı Tweetler yayınlamıştı. Yazılarında Summerwill, Wii U'nun getirisinin olmadığını ve Nintendo'nun konsol işlerini bırakıp Mario ve Zelda gibi oyunları PlayStation ve Xbox konsollarına çıkarması gerektiğini belirtmişti. Summerwill'in yazdıkları bugün itibariyle silindi.
 
    Oyun dünyasını takip edenlerin yakın dönemden hatırlayacağı üzere buna benzer bir Twitter vakası Microsoft cephesinde yaşanmıştı ve yazılanlardan sonra Microsoft yönetmenlerinden Adam Orth firmadan ayrılmıştı. Bu kez yazılanlarla ilgili EA cephesinden herhangi bir açıklama gelmiş değil. Bakalım neler yaşanacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Samsung Galaxy S4 10 Milyona Yakın Sattı Guild Wars'tan Destek Çekiliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

20.5.2013 12:54:16

+1
Kaldı ki WiiU yeni nesiliz yeni grafiklerle geliyoruz sloganıyla çıkmadı . Adamlar PS ve Xboxın rakibi değiliz diyorlar bunlar ise zorla sen rakipsin diye diretiyor. Nintendoda Grafik delileri olsaydı çamurunuzla kapatmaya çalıştığınız zeldalar mariolar tarih olur giderdi. Çekememenin bir başka ifadesi işte.

adam olun

19.5.2013 04:19:57

0
wii u ya oyun yapsalardı yere göğe sığdıramazlardı

Unknown User

19.5.2013 03:04:05

+2
"Adam haklıydı . Wii U bu nesilden bile daha güçsüz bir cihaz..." diyen bir kişi acaba cihazı eline alıp oynamış mı? Hadi onu geçtim ortak çıkan oyunlarda hiç mi karşılaştırmalara göz gezdirmemiş? Cihaz native 1080p oyun oynatabiliyor, mevcut nesil konsollarda native 1080p oyun yok, upscale 1080p oyunlar var.

Tall Man

19.5.2013 01:11:56

-1
Adam haklıydı . Wii U bu nesilden bile daha güçsüz bir cihaz...

Redunay

18.5.2013 23:01:41

0
Kendine güvenmiyorsan niye yazıyorsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız