Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Wild Hearts için Yeni Fragman Yayınladı: 5 Dakikalık Oynanış Görüntüleri

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve Koei Tecmo stüdyosu Omega Force, avcılık temalı aksiyon macera oyunu WILD HEARTS için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragmanda Golden Tempest adlı boss - patron savaşı sekansı bizlere aktarılıyor. Bunun yanı sıra karakterimiz ve diğer oyuncuların yaptığı saldırılar ve uyguladığı beceriler de yer alıyor.
 
Bölgesini korumak için rüzgar becerisini kullanan ve doğayla iç içe olan dev kaplandır Golden Tempest, oyuncuları zorlayacak türden bir düşman olarak karşımıza çıkıyor. Mücadeleye girdiğimiz bölgede bu dev kaplan kükreyip zıplayabiliyor ve kuyruğunu savurabiliyor. Biz oyuncular olarak ise bu saldırılara karşı gelmek için çeşitli becerilerimizi kullanmaya çalışacak ve daha fazlasını yapabileceğiz.
 
Avcılık temalı aksiyon macera oyunu 16 Şubat tarihinde geliyor
 
 
 
WILD HEARTS, feodal Japonya'dan ilham alan, Kemono tarafından harap edilen ve fantastik bir yer olan Azuma'da geçiyor. Çeşitli patron savaşları ile ve keşif unsurlarıyla da ön plana çıkmaya çalışan yapım 16 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden) PC için çıkış yapacak.
 
Öte yandan oyun ön siparişlere açık durumda. Standart sürüm 1.199,99 TL, Karakuri Edition ise 1.599,99 TL'den satışta. 
 
Oynanış videosu
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc WILD HEARTS™
Annapurna Interactive, The Pathless'ın Xbox ve Switch Konsollarına Geleceğini Duyurdu Road 96 Öncesini Anlatan Road 96: Mile 0 Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.1.2023 21:25:46

0
Pek çok kez yazılmış da keşke biraz araştırıp yorumlarınızı yapsanız. Oyunun geliştiricisi; Koei Tecmo ve Omega Force'dur. Kendilerini defalarca kanıtlamış ve başarılı bir ekip olduğunu anlamak ise çok da zor değil zaten. EA sadece yayıncı, yani dağıtım için gerekli parayı (desteği) sağlayan firma burada.

mehmetalpertr

27.1.2023 21:10:14

0
Monster Hunter sadece JRPG ( tek kişilik hikaye oyunu ) oynadım ama bu aşırı benziyor diğer Monster Hunter oyunlarına. Bence tutmaz gibi. Ama belli de olmaz. EA'nın TR Fiyat politikasıyla zaten biz bunu ilk gün alamayız.

BSC Misafiri

27.1.2023 19:02:57

0
EA bu senin işin değil.Kendi kulvarında iyi şeyler yap.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WILD HEARTS™
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız