Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: "Wii U Kesinlikle Başarılı Olacak"


     Sektörün önemli isimlerinden Electronic Arts, Wii U'nun başarılı olacağını düşünüyor. Firmanın oyunlardan sorumlu ismi Patrick Soderlund, buna yürekten inanıyor.
 
     Konuyla ilgili açıklama yapan Soderlund, "EA olarak Wii U'nun çıkışına bazı oyunlarımızla katılacağız. Eğer konsol gereken etkiyi yaparsa desteğimiz devam da edecek." derken, "Ki devam edeceğini düşünüyoruz. Kesinlikle Wii U'nun başarılı olacağını düşünüyor ve inanıyoruz." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console ea
Civilization of Ottoman'dan Açılış Videosu EA, UFC Serisini Farklılaştıracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

qqqqrpppp

2.7.2012 23:07:17

0
ea ye de çok güveniyoruz zaten :S

deerhunter1980

2.7.2012 21:05:18

0
anti Nintendo cu degilim sadece bu herifleri elestiriyorum bu kadar zengin bi firmanin bu kadar ucuza kacan bi urun ortaya koymasi hosuma gitmiyor bir oyuncu olarak heleki soz konusu Nintendo gibi bir dev ise...kucukken de hic bi yerden dusmedim bisiler soluceksende saygi cercevesi icinde soyle

mmert138

2.7.2012 19:03:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: deerhunter1980 Wii U tacsiz kral olacak.Satis rekorlari kirip,kimsenin ulasamadigi noktaya gelicek.En assagi 150 milyon satar bu konsol,yeni nesil diye bisey birakmaz hatta kimse yeni nesille ilgilenmeyip o mukemmel derecede oyuna dahil olan tabletle oyun oynar bir tek farkla su an ki konsollardan dahi dusuk grafik kalitesiyle :D:D:D Hardcore un hepsi kontrolleri yuzunden buraya kayar.Sony ve MS u iflasin esigine getirtir daha sayiyimmi bilmiyorum...belki simdi duymak istediginiz seyleri yazdigim icin bi nebze de olsa gozunuze girerim hahahahahahahahaha.
Seni küçükken yüksek bi yerden falan mı düşürdüler? Ya bak farkettiysen nintendo fanlarından daha çok senin mesajın var burada, yarası olan gocunur hesabı (3DS vs Wii'den). Tamam Anti-Nintendocu olabilirsin ama bir konuya 4 mesaj biraz fazla. Kötülemek için biraz da farklı konulara yaz, bu konu tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı çoktan.

deerhunter1980

2.7.2012 18:45:02

0
Wii U tacsiz kral olacak.Satis rekorlari kirip,kimsenin ulasamadigi noktaya gelicek.En assagi 150 milyon satar bu konsol,yeni nesil diye bisey birakmaz hatta kimse yeni nesille ilgilenmeyip o mukemmel derecede oyuna dahil olan tabletle oyun oynar bir tek farkla su an ki konsollardan dahi dusuk grafik kalitesiyle :D:D:D Hardcore un hepsi kontrolleri yuzunden buraya kayar.Sony ve MS u iflasin esigine getirtir daha sayiyimmi bilmiyorum...belki simdi duymak istediginiz seyleri yazdigim icin bi nebze de olsa gozunuze girerim hahahahahahahahaha.

- The Stig -

2.7.2012 11:24:52

0
wii u 3ds ve ds'den daha iyi olabilmesi ve çok satması için tüm oyunları wii u'ya çıkarması gerek.. Aksi takdirde nintendo çok kan kaybedecek.. Benim 1 sene içinde beklentim tüm 3ds ve ds için olan efsane oyunların Wii U'ya çıkması yönünde..

deerhunter1980

2.7.2012 02:57:18

-4
eksileyenlerin hpsi ya nintendo fanboy yada 14 15 yas araligindaki cocuklar dogru ya nintendo cocuk konsolu hahahaha

deerhunter1980

2.7.2012 00:11:32

-6
quote:

Orijinalden alıntı: dnte Wii U bencede başarılı olacak.Çünkü daha önceki Nintendo konsaollarına ilgi duymayan biri olarak Wii U nun tabletiyle etkileşimi beni çok etkiledi.Çok özgün bir fikir olduğu açık.720p grafikler bence hala yeterli.Nintendonun tek yapması gereken kendi özgün oyunları dışında büyük oyun firmalarına konsolunu destekletmek.
zaten diger konsol ureten firmalar da cok salak bir sene sonra cikicaklar ama oynanisa dair bundan daha iyi bisiler ortaya koymuyacaklardir emin ol.Konsolun cikis fiyati 350€ 6 ay sonra iner 250 ye yeni konsollar gelince daha da duser eli mahkum o zaman satis yapar ama ucuncu parti oyun yapimcilari haberleri takip ediyosan pek yanasma niyetinde degiller konsola henuz.Butun herkes yeni nesili bekliyor sonra olaylar netlesir

classf2re

1.7.2012 21:48:41

+2
Wii U bencede başarılı olacak.Çünkü daha önceki Nintendo konsaollarına ilgi duymayan biri olarak Wii U nun tabletiyle etkileşimi beni çok etkiledi.Çok özgün bir fikir olduğu açık.720p grafikler bence hala yeterli.Nintendonun tek yapması gereken kendi özgün oyunları dışında büyük oyun firmalarına konsolunu destekletmek.

deerhunter1980

1.7.2012 20:50:50

-5
bu aciklamada gecen bir oyun iptal edildi dedikodusunu kanitlar nitelikte.Anneler derki "once sen yeme baskasi yesin ondan sonra sen ye" bu hesaba donmus adamlarin bu konsola bakisi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız