Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Vancouver'ın Star Wars Oyunu İptal Edildi

 
Kotaku'nun Electronic Arts'ta çalışan üç kişinden öğrendiği bilgiye göre, Electronic Arts EA Vancouver tarafından geliştirilen açık dünya Star Wars oyununu iptal etti. Neden iptal edildiğine dair net bir bilgi paylaşılmadı.

Ragtag kod adına sahip oyun başlangıçta Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake's Deception yönetmeni Amy Hennig önderliğinde Visceral Games tarafından hikaye tabanlı çizgisel macera türünde bir Star Wars oyunu olarak geliştiriliyordu. 2017'nin sonlarında Electronic Arts Visceral Games'i kapatarak oyunu EA Vancouver'a devretti ve oyunun konseptinin farklı bir yönde ilerleyeceği açıklandı. Görünüşe göre Electronic Arts oyunun yeni konseptinden de memnun kalmadı ve oyunu tamamen iptal etme kararı aldı.

EA Vancouver'ın bir sonraki projesinin ne olacağı belli değil ancak Kotaku başka bir Star Wars oyunu olabileceğini duymuş.

Electronic Arts konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Shadow of the Tomb Raider'ın Üçüncü DLC'si ‘The Nightmare’ 22 Ocak'ta Çıkacak The Elder Scrolls Online: Elsweyr Genişlemesi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dark dragon

16.1.2019 17:49:42

0
Bunlar eğitilemezler, bir tarafta ne lootbox ne microtranscation ne season pass gibi ıvır zıvıra sahip olmayan God of War gibi bir oyunun başarısı ortadayken bunlar ne yapsak da daha fazla sömürsel diye hesap ediyorlar.

_GRKM_

16.1.2019 15:02:58

0
belliydi böyle olacağı

Uchigatana

16.1.2019 13:42:15

0
Ahahaha iyi olmuş. Keşke Visceral'ı kapatmayıp ayırsaydınız adamlar siz karışmadan kendi kendilerine güzel oyunlar yaparlardı.Belki Sony,Microsoft sahip çıkardı bu sayede kopyala yapıştır korku,gerilim oyunlarından bıkmış millete yeni bir soluk getirirlerdi.

Cityzens

16.1.2019 11:48:21

+2
Bir gun de EA nin kendi kendini iptal ettigini gormek istiyorum

Megathrone26

16.1.2019 10:56:18

+1
Acaba bi ben mi sasirmadim bu habere
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız