Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Steven Spielberg'in Projesini İptal Etti

 
     Electronic Arts ünlü yönetmen Steven Spielberg ile 2005 yılında dört oyun için anlaşma yapmıştı. Bu oyunlardan biri (Boom Blox) 2008 yılında Nintendo Wii için piyasaya sürüldü. Spielberg, diğer oyunlardan ikisi hakkında "İki adet eşsiz proje yürütüyoruz, geliştirme aşamasındalar" şeklinde bir açıklama yapmıştı. EA'nin yaptığı resmi açıklamaya göre kod adı LMNO olan proje iptal edildi.
 
     LMNO, EA'nin Los Angeles stüdyosunda Steven Spielberg ile ortaklaşa geliştiriliyordu. Proje hakkında çok az bilgi bulunsa da yapay zeka ve insan etkileşimi üzerine bir yapım olduğu biliniyordu. EA'nin eski yapımcılarından Jake Kazdal, proje üzerinde 2 yıl çalışmıştı ve ayrıldığında "EA'nin projeye rakip olacak ayrı oyunları bulunuyor, hatta bazıları LMNO'nun özelliklerini içeriyor. Firma, çeşitli kazanç politikaları uyguluyor." şeklinde bir açıklama yapmıştı.
 
     Belki de Spielberg oyunu LMNO hakkında bir daha hiçbir şey öğrenemeyeceğiz. Açıklamayı yapan EA sözcüsü, EA'nin Spielberg ile ilişkilerinin devam ettiğini fakat LMNO'nun geliştirme sürecinin iptal edildiğini belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Jake Kazdal LMNO EA Electronic Arts Steven Spielberg Boom Blox EA LA
EVE Online'ın Yeni Oyuncuları İçin Özel Paket Famitsu Vanquish ve Naruto'yu İnceledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız