Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports Amerikan Kolej Futbolu Oyunu Yapıyor

 
EA Sports, Amerikan Kolej Futbolu oyunları yapmaya geri döneceğini döneceğini duyurdu.
 
1993 ile 2013 yılları arasında Electronic Arts düzenli olarak Amerikan Kolej Futbolu oyunları çıkarıyordu. İki tane Bill Walsh College Football oyunu, iki tane College Football USA oyunu ve 17 tane NCAA Football oyunu piyasa sundu ve sekiz yılın ardından geri dönüyorlar.
 
Yeni Amerikan Kolej Futbolu oyunu lisanslı 100'den fazla takım, formalar, logolar ve stadyumlar içerecek ancak oyuncuların gerçek isimlerini ve benzerliklerini içermeyecek. Onun yerine oyuncular rastgele oluşturulacak. NCAA'nin mevcut kurallarına göre oyuncuların üniversitedeyken benzerlik haklarını satması yasak.
 
Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı.
 
EA Sports, Madden NFL serisine de devam edecek. Ayrıca 2K Games de "simülasyon olmayan Amerikan futbolu deneyimleri" üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Quantic Dream Yeni Oyun Stüdyosunu Montreal'de Açıyor Street Fighter V: Champion Edition Kış Güncellemesi Canlı Yayını 11 Şubat'ta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1655

3.2.2021 04:05:00

0
Biliyorum, sen ironiyi anlamamışsın hocam :) Ayrıca bir tek amerikalılar oynamayacak oyunu, bu oyun tarzını dünya da seven çok.

Yıldırım Demirören

3.2.2021 00:04:33

+1
Bahsedilen Amerikan futbolu dostum.Fifa ile alakası yok konunun.Hali hazırda Amerika pazarı için bir hamle zaten bizlik bişi pek yok.

1655

2.2.2021 21:34:34

0
FIFA'yı çok iyi yapıyorlar da şimdi sıra kolej futboluna gelmiş. Alacak olanlara şimdiden, Bol pay to win, ve bol momentumlu günler dilerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız